📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na moje oko to nie czołgi ale haubice 2S1 Goździk.
Temat nie pasuje na portal, ale postawię Ci piwo, bo jesteś pierwszym od dłuższego czasu użytkownikiem, który wrzucając nagranie jakichś pojazdów wojskowych na drodze nie okrasza tego dopiskiem w stylu "Ruchy polskiego wojska w związku z zagrożeniem ze strony Rosji"
Edit: Zjebałeś Dałem piwo, pochwaliłem, a potem spojrzałem na tagi. Oddawaj piwo
Edit: Zjebałeś Dałem piwo, pochwaliłem, a potem spojrzałem na tagi. Oddawaj piwo
To Polska ma jakieś czołgi? O kurwa nie wiedziałem.
polskie gówno tzn Honkery... w 2012 dalej zamawiali tego Tarpana.... wojsko polskie i tyle...
@ Autor
Słyszałeś o czymś takim jak haubica samobieżna? To nie są czołgi...
Słyszałeś o czymś takim jak haubica samobieżna? To nie są czołgi...
alexandrus,
Sory ale nie znam się na tyle żeby określić co to jest dokładnie :/
a tak przy okazji dowiedziałem się że tego dnia podobno przejechało jeszcze 19 takich zestawów z czego 3 zostały w Siedlcach.
Sory ale nie znam się na tyle żeby określić co to jest dokładnie :/
a tak przy okazji dowiedziałem się że tego dnia podobno przejechało jeszcze 19 takich zestawów z czego 3 zostały w Siedlcach.
@alexandrus
Skoro podpisał, że są to czołgi to jak myślisz, słyszał o haubicy sombieżnej? Rozumiem, że chciałeś się pochwalić wiedzą...
Skoro podpisał, że są to czołgi to jak myślisz, słyszał o haubicy sombieżnej? Rozumiem, że chciałeś się pochwalić wiedzą...
Jednak czuję się bezpieczny, że bronią na sprzęty, wyprodukowane w latach 70'
pl.wikipedia.org/wiki/2S1_Go%C5%BAdzik
oczywiście oficjalnie jadą na ćwiczenia pewnie pierwsze w okolicy od jakichś 70 lat
MaszAyahuaskę napisał/a:
Jednak czuję się bezpieczny, że bronią na sprzęty, wyprodukowane w latach 70'
Widocznie ich sprawność bojowa pozwala im jeszcze na czynną służbę. Poza tym z lat '70 został im chyba tylko wygląd.
Generalnie - wielki murzyński kutas w dupę wszystkim ignorantom myślącym, że WP opiera się na starych T-34 i pułkach konnych kawalerii.
Czyżby transport na złom ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów