To nie są takie proste rzeczy
To nie są takie proste rzeczy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem co chciał zrobić ale wyszło mu zajebiscie.
Jak nie wiesz co chciał zrobić? Rozładować. Zrobiłeś coś kiedyś w życiu poza postawieniem kloca w kiblu?
Jak nie wiesz co chciał zrobić? Rozładować. Zrobiłeś coś kiedyś w życiu poza postawieniem kloca w kiblu?
Lubię takie przemyślane odpowiedzi, kloc to Ty chyba miałeś mieć na drugie imię. Gdyby chciał to rozładować to odpiąłby wózek albo odwiązał pręty od pickupa. Targało się 10 i 12 po budowie, starą kaczką i sprinterem, bez wózka. Rusza się równo a nie szarpie jak Ty chuja swojego kolegi. Takie masz pojęcie o czymkolwiek.
Lubię takie przemyślane odpowiedzi, kloc to Ty chyba miałeś mieć na drugie imię. Gdyby chciał to rozładować to odpiąłby wózek albo odwiązał pręty od pickupa. Targało się 10 i 12 po budowie, starą kaczką i sprinterem, bez wózka. Rusza się równo a nie szarpie jak Ty chuja swojego kolegi. Takie masz pojęcie o czymkolwiek.
Kolejny upośledzony!
Kolejny upośledzony!
Dobrze że chociaż się do tego przyznajesz, jeszcze będą z Ciebie ludzi
... się śmiali.
Nie geniuszu, chciał to rozładować. Bujał się do przodu i do tyłu, żeby paka mu się podniosła do góry i żeby wszystko zeszło.
Nie geniuszu, chciał to rozładować. Bujał się do przodu i do tyłu, żeby paka mu się podniosła do góry i żeby wszystko zeszło.
Dokładnie tak, a jak napisał Strielok wystarczyło wózek odpiąć albo odwiązał pręty od pickupa, chuj, nawet by wystarczyło koła w wózku zablokować a zamiast tego się bujał jak pajac w tę i we w tę i zjebał sobie auto. Aha. Paka nie miała się podnieść do góry, zobacz jak są zablokowane na dachu pręty. Paka się urwała, nie podniosła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów