📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Przewożona szafa ma większe IQ niż osoby, które wpadły na pomysł załadowania jej w taki sposób.
Fizyka... po chuj ten gościu siedział na szafie? Dociążał? Nie.... przesunął środek ciężkości...
Oto przedstawiciele dumnego, 'najwspanialszego' narodu na świecie. A pomijając fizykę na poziomie podstawówki, w dużej części nie potrafią wskazać własnego miasta na mapie i są przekonani, że Paryż to państwo. Europa z resztą też...
up
zwykły obywatel może jest imbecylem ale jako państwo mają jeden z najwyższych potencjałów naukowych na świecie.... poza tym to taki mit, jak bys u nas gimbusów zapytał o stolice Francji to tez jakiś tam procent by nie wiedział... czytałem że u nas o trzeci Polak nie rozumie rozkładu jady autobusów...
zwykły obywatel może jest imbecylem ale jako państwo mają jeden z najwyższych potencjałów naukowych na świecie.... poza tym to taki mit, jak bys u nas gimbusów zapytał o stolice Francji to tez jakiś tam procent by nie wiedział... czytałem że u nas o trzeci Polak nie rozumie rozkładu jady autobusów...
Przeczytałam "żyrafy" i czekałam, aż wysunie łeb z tego swojego kojca i zajebie w sygnalizator, ale mimo wszystko i tak satysfakcja
SheKeepsBees napisał/a:
Przeczytałam "żyrafy" i czekałam, aż wysunie łeb z tego swojego kojca i zajebie w sygnalizator, ale mimo wszystko i tak satysfakcja
nikogo nie interesuje co przeczytałaś i co zrozumiałaś... szczególnie że masz problem ze zrozumieniem tekstu pisanego... uprzedzając fakty wróć do kuchni
Hamburgery to mogą, a u nas dostałbyś parę stówek i pkt. karne za niezabezpieczony transport oraz zajebaliby Ci prawko za przewóz osób jaki był na filmie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów