📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
jednego nie kumam, ta szyba, to szkło i tak by im nie weszło do środka kabiny...
HAL9000/2 napisał/a:
jednego nie kumam, ta szyba, to szkło i tak by im nie weszło do środka kabiny...
Zauważyłeś że jednego nie kumasz a i tak wyciągnałeś błędne wnioski z własnych obserwacji. Pisząc że nie kumasz jednego okłamałeś samego siebie.
DużyKutas napisał/a:
Zauważyłeś że jednego nie kumasz a i tak wyciągnałeś błędne wnioski z własnych obserwacji. Pisząc że nie kumasz jednego okłamałeś samego siebie.
potraktuj to jako test sprawności umysłowej, swojej i innych.
Raczej czujnik nie widział obecności szkła a na innym piętrze ktoś przywołał windę niż przypadkowe wciśnięcie.
- Taj Pin co się stało? Dlaczego szyba pękła?
- Nie wiem Ping Pong. Może wcisnąłeś zły guzik?
- Nie wiem Ping Pong. Może wcisnąłeś zły guzik?
Zablokujcie tego fredzla "DużyKutas", bo tylko zaniza poziom, przyglup.
~HAL9000/2 napisał/a:
Może weszłoby ze skosa, ale chuj tam wie tych skośnookich geniuszy.
betonowy_krokiet napisał/a:
Raczej czujnik nie widział obecności szkła a na innym piętrze ktoś przywołał windę niż przypadkowe wciśnięcie.
Facet w białych portkach dał ciała, bo miał zasłaniać czujnik, a zajął się podkładką.
Czy ten koles jest w pizamie? Dziwne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów