18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
26-letnia Tara Hudson przez całe życie czuła się kobietą. Urodziła się jednak jako mężczyzna imieniem Aaron, dlatego przez sześć lat przeszła wiele zabiegów, które pozwoliły jej na zmianę płci. 26-latka zostałą skazana na 12 tygodni więzienia za atak, do którego doszło w barze podczas zeszłorocznych świąt Bożego Narodzenia.

Sędziowie orzekli, że Tara odbędzie swój wyrok w więzieniu dla mężczyzn, ponieważ według dokumentów wciąż jest mężczyzną. Matka 26-latki potępiła taki wyrok sądu, dodając, że nawet lekarze potwierdzili, iż Tara jest teraz kobietą.

"Nie ma w niej nic męskiego, ona wygląda jak kobieta i tak się zachowuje. Uważam, że ta decyzja jest skandaliczna, nie sądzę, że ona poradzi sobie w więzieniu dla mężczyzn. Chcę, żeby moja córka była bezpieczna, dlatego uważam, że powinna trafić do więzienia dla kobiet i będę o to walczyć - mówi matka 26-latki.

źródło
II źródło
Zgłoś
IOI 2015-10-28, 11:00 1
urzekla mnie twoja historia...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2015-10-28, 11:07 91
Aa, jak będę udawać psa/kota przez "x" lat, to za przestępstwo wpierdolą mnie do schroniska?

ukryta treść
Trans oszołomy w akcji.
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2015-10-28, 11:10 12
dobrze ją tam wypierdolą! - czy nie o to jemu/jej chodziło w "zostaniu kobietą"?
Zgłoś
golip 2015-10-28, 11:20 9
Mr.Drwalu napisał/a:

Aa, jak będę udawać psa/kota przez "x" lat, to za przestępstwo wpierdolą mnie do schroniska?

Mogą cię uśpić

[ Komentarz dodany przez: Mr.Drwalu: 2015-10-28, 11:36 ]
Za przestępstwo? Od razu pod strzykawę...Ee, przesadzasz.
Zgłoś
!Timon 2015-10-28, 11:52 7
W sumie to wcale nie jest takie głupie z tą zmianą płci na żądanie. Jesteś przestępcą i prowadzisz ostrą grę więc zapobiegawczo dogadujesz się z psychiatrą który przez lata prowadzi ci lewą kartotekę, że niby czujesz się kobietą. Noga ci się podwija, dostajesz wyrok i CYK! W papierach masz wpisane, że jesteś kobietą i musisz iść "męczyć się " na żeński oddział.
Zgłoś
~Velture 2015-10-28, 12:02 7
To ja od dzisiaj zostaję kamieniem. Kto jest bez winy niech pierwszy mną rzuci!
Zgłoś
Murgen 2015-10-28, 12:06 2
No to się chłopaki w anclu ucieszą. Znając życie dla kilku z nich będzie to "close enough"
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2015-10-28, 12:51 2
Czegoś tu nie pojmuje........
Czemu feministki nie walczą o równouprawnienie w tej kwestii. Powinni zrobić wspólne więzienia, tylko w celach nie mieszać.
Równie dobrze pedofile i inne elementy mogliby domagać się, by mieć osobne więzienia, coby chronić własne dupska.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem