📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17
🔥
Napinacz na siłowni
- teraz popularne
🔥
Czarny spacyfikowany
- teraz popularne
🔥
Luj otrzeźwiacz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poziom agresji u transów to najlepszy dowód, że to 100% mężczyźni.
TwójCzarnyPan napisał/a:
problem ten, ze idzie w parze z kobiecą logiką...
TwójCzarnyPan napisał/a:
Skąd wiesz kim one sa , wyglądają na zgrabne kobiety ?
guliusz napisał/a:
to nie wygląda jak kobieta z żadnej strony, jeśli mężczyzna widzi w tym kobietę to jest albo ślepy albo bardzo wyposzczony
Ja tam im wierzę. Argument w postaci niezawodnych krzeseł mnie przekonał
[ Dodano: 2025-02-23, 20:31 ]
Moze z powodu wyjątkowo męskich głosów? 🤔

[ Dodano: 2025-02-23, 20:31 ]
guliusz napisał/a:
Moze z powodu wyjątkowo męskich głosów? 🤔
Skoro to były transy czy inne baśniowe stwory to mógł normalnie walić w ryja a nie się szarpać 😅
sothis napisał/a:
problem ten, ze idzie w parze z kobiecą logiką...
Tak, to najgorsze połączenie!
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
100% tranzystory, suchodupki a brazyliany 99% tluste dupska, zazwyczaj sa niskie pieczarki, a tu kozy wysokie i glos jak malolatcco mu dopiero flet obrosl
Nie żebym którąś z lewicowych czy prawicowych stron faworyzował, ale gdybym miał się znaleźć w podobnej sytuacji, to zdecydowanie bezpieczniej poczułbym się jak na powyższym filmiku, niż tutaj:

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nome napisał/a:
to nie wygląda jak kobieta z żadnej strony, jeśli mężczyzna widzi w tym kobietę to jest albo ślepy albo bardzo wyposzczony
Znawca się z nalazł😆 przecież nie ma dowodów że to transy a po jakości filmu ciężko stwierdzić chyba że ty masz jakieś okulary specjalnie 😆 haha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie