Ale już nie będzie, bo nie żyje.Fairfax County, Virginia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Ale już nie będzie, bo nie żyje.Fairfax County, Virginia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Imralav napisał/a:
Scena jak z jakiegoś Resident Evil. Nie wiem czemu od razu nie zaczął strzelać.
Jak teatralnie pierdolnął na końcu
Dont shoot... Zdążył poczuć jak życie z niego ucieka
czarnuch is down jeeeaaa!!!
[ Dodano 2024-10-15, 11:08 ]
do czarnuchów trzeba strzelać bo to gorsza rasa
[ Dodano 2024-10-15, 11:08 ]
CzerstWybut napisał/a:
Bo do czarnuchów sie boja strzelać, zaraz rasizm, zamieszki itd
do czarnuchów trzeba strzelać bo to gorsza rasa
Ilu specjalizujących sie w hamburgerowych przepisach prawników w komentarzach. Prawdziwy to zaszczyt przebywać w tak szacownym gronie xd
Tranzystor nie tranzystor ale upuścił ze świni krew. Murzynskie halal świniobicie
Czasem myślę, że oni specjalnie nie strzelają w głowe gdyż chcą naciągać L4. Przecież można było tego uniknąć
Dlatego właśnie strzela się o wiele szybciej. Niech się teraz idzie przebadać czy mu jakiegoś wirusa nie sprzedał, bo diabnal go tą kosą.
Chuj z tym tranzystorem, ciekawi mnie czy policjant przeżył, bo pod koniec aż zaczęło ż niego kapać.
Zajebiście się obalił ten tranzystor bez kitu jak w jakiejś grze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów