Ale już nie będzie, bo nie żyje.Fairfax County, Virginia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Ale już nie będzie, bo nie żyje.Fairfax County, Virginia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Scena jak z jakiegoś Resident Evil. Nie wiem czemu od razu nie zaczął strzelać.
ja na jego miejscu przez drzwi wyjebalbym ze 3 magazynki, tak na dobry poczatek rozmowy wiedzac, ze zastane tam tranzystora ;D
Imralav napisał/a:
Bo do czarnuchów sie boja strzelać, zaraz rasizm, zamieszki itd
Kolega poszedł się pewnie zesrać ze strachu albo na kawę.
Czyli kolejna żenująca akcja amerykańskich "oficerów" .
Czyli kolejna żenująca akcja amerykańskich "oficerów" .
Imralav napisał/a:
Chyba nie może, musisz odczekać do drugiej próby ataku pewnie.
Może i by przestał tak szarżować-tranzystor, gdyby użył odpowiedniego "pronaunce" zamiast "hey man".
Całość na jutubie "PoliceActivity". Magicznym chujem linki z jutuba nie działają już do wstawiania.
Przecież oni powinni od razu reagować jak widzą czarnego- wystawia tylko kawałek czarnego ciała i ognia
Tak nawiasem, niektorzy policjanci nie strzelaja nawet w takich sytuacjach bo jak zostana ranni nawet prostym cięciem to dostają ogromne odszkodowania.
encoder178 napisał/a:
temu z dłoni ciurkiem kapie, szansa że takim nożem trafi w dużą tętnicę sporą, i zamiast kasy mamy piękny policyjny pogrzebTak nawiasem, niektorzy policjanci nie strzelaja nawet w takich sytuacjach bo jak zostana ranni nawet prostym cięciem to dostają ogromne odszkodowania.
Jaten napisał/a:
temu z dłoni ciurkiem kapie, szansa że takim nożem trafi w dużą tętnicę sporą, i zamiast kasy mamy piękny policyjny pogrzeb
Kazdy policjant jest przeszkolony i ma przy sobie zestaw do tamowania takich ran. Wystarczy w tętnice tak naprawdę wcisnąć kawałek materiału i mocno docisnąć aby ją zamknąć i aby się zrobił skrzep. To samo robią zresztą w szpitalu/karetce przy pierwszym kontakcie.
Kolejny murzyn do piachu, brawo!!! A policjant ma nauczkę żeby następnym razem od razu strzelać jak widzi że ktoś go nożem chcę dźgnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów