📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja bym tam się bał na nogach popierdalać
E tam - chłopaki mają spadochrony więc luz.
Earl Grey napisał/a:
Wygląda trochę jak New World Disorder, tylko nikt fajnej gleby nie zaliczył.
W New World Disorder nie ma takiego smęcenia przez tyle czasu. I ujęcia są trochę bardziej porywające niż z łepetyny jednego gościa przez 90% czasu.
Samilo napisał/a:
Sil79 - kolejny typ który potrafi zrobić wszystko lepiej, szybciej, zajebiściej nie wstając od komputera.
Kolejny typ, który uważa się za wszechobecnego i sądzi, że wszyscy siedzą tylko przed komputerem, tak jak on
Kolego ja takie trasy przebywam co dziennie gdy idę po kolejne piwo do sklepu ale mimo wszystko dzisiaj kupie jedno więcej dla Ciebie.
Jeździłem parę lat dh/fr, zajebista zabawa ale ceny sprzetu zaporowe. Jak trzeba wydać ok 900zł albo na nowe hamulce albo 250 za oponki to mieknie fajka, nie wspominając już o ważniejszych cześciach bo to się już liczy w tysiacach
ja tam chcę. Moja Ukraina bez hamulców będzie idealna ;p
sherman napisał/a:
Jeździłem parę lat dh/fr, zajebista zabawa ale ceny sprzetu zaporowe. Jak trzeba wydać ok 900zł albo na nowe hamulce albo 250 za oponki to mieknie fajka, nie wspominając już o ważniejszych cześciach bo to się już liczy w tysiacach
No dobra, ale można fajne maszynki do FR/DH używane teraz wyrwać za 4000. Kiedyś było dużo drożej.
Poza tym przesadzasz nieco... Można fajne hample-używki za 400-500 zł kupić.
Inaczej - jak się postarasz, poszukasz po forach/allegro, to kupisz taniej.
Pener666 napisał/a:
ja bym tam się bał na nogach popierdalać
A to ty w ogóle z domu wychodzisz?
t0rmentor napisał/a:
No dobra, ale można fajne maszynki do FR/DH używane teraz wyrwać za 4000. Kiedyś było dużo drożej.
Poza tym przesadzasz nieco... Można fajne hample-używki za 400-500 zł kupić.
Inaczej - jak się postarasz, poszukasz po forach/allegro, to kupisz taniej.
A jeszcze inaczej - jak ktoś chce to i bez takie sprzętu sobie poradzi. Wiadomo że na hipermarkecie nie ale bez przesady w żadną stronę. W naszym pięknym kraju najlepsze rowery mają w większości ci którym są one po prostu najmniej potrzebne gdyż skupiają się oni na lansie w pobliżach dużych skupisk ludzkich.
Oni pewnie też się bali popierdalać na nogach dlatego popierdalają na rowerach..
smęty i tak JEŻDŻĘ LEPIEJ i ns powinien mięć 20cm szerokości a nie idą na łatwiznę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów