ja bym tam się bał na nogach popierdalać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale przynajmniej widoki piękne przed śmiercią można zobaczyć
Follow The White... Mouse.
Sil79 - kolejny typ który potrafi zrobić wszystko lepiej, szybciej, zajebiściej nie wstając od komputera.
Samilo napisał/a:
Sil79 - kolejny typ który potrafi zrobić wszystko lepiej, szybciej, zajebiściej nie wstając od komputera.
Treking w tatrach jest akurat jednym z moich nałogów, wyobraź sobie że niektórzy potrafią się jednak oderwać od komputera !
Świetna trasa, wie ktoś gdzie ona jest ? Ewentualnie podobne klimaty w Polsce tez mile widziane
Samilo napisał/a:
a u nas nawet w miastach ścieżek nie ma :/
W Świeradowie (po polskiej i czeskiej stronie) są fajne ścieżki - singletracki porobione.
singltrekpodsmrkem.cz/pl/Start
Podobne są w też Czeczach Rychlebskie Ścieżki rychlebskiesciezki.pl/pl/
Polecam i jedne i drugie
NFZ nie jest z tego zadowolony
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów