📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kuuuuuuuuuuuuuuurwa lekarstwo na gimby...
Może kiedyś chłopaki z klubu się skrzykną i zobaczymy ciekawszy materiał z akcji odwetowej.
Nazwać go trenerem to mocna przesada, bo on obok prawdziwego trenera, to w życiu pewnie nawet nie stał.
Może kiedyś chłopaki z klubu się skrzykną i zobaczymy ciekawszy materiał z akcji odwetowej.
I dlatego żółtki w różnych upierdliwych dyscyplinach oraz tam, gdzie trzeba setki razy powtarzać czynność do perfekcji osiągają wyniki - bo motywator wpierdolu to całkiem porządny motywator.
a narody białych umierają przez pedałów rurkowców i ciemnoskórych, przed którymi nie umiemy się obronić
.
a narody białych umierają przez pedałów rurkowców i ciemnoskórych, przed którymi nie umiemy się obronić
film z żółtkami dającymi się bić a tu komentarze o gimbusach i lewactwie
Czy to dobre czy złe niech każdy oceni sam. Na pewno kształtuje charakter, podobnie jak wojsko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów