📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
@MaszAyahuaskę, ale zdobędzie dodatkowe doświadczenie w pracy z zespołem
To jest kurwa, wzruszające.... wzruszająące w chuuj
Gość ma głos jak Cartman.
Jego starzy chyba wierzą w ten mecz bardziej niż polacy w zachód.
Jego starzy chyba wierzą w ten mecz bardziej niż polacy w zachód.
Jeb tak robić retarda w chuja, że niby może cokolwiek w życiu osiągnąć
Wiedzieli kogo wziąć nikt mu nie odbierze piłki bo umie wygenerować tarczę współczucia
Velture napisał/a:
Emocje na tym meczu jak podczas malowania ściany.
Ja bym się wkurwił... płacisz za bilet, oczekujesz widowiska, a tu wszystko ustalone.. "damy mu bo jest ułomny"... takie myślenie jest niefajnie bo to sugeruje"my jesteśmy lepsi od niego"...
No i po chuj to? Zdrowi, silni wysportowani goście robią z siebie pizdy by jeden ułomny gość miał radochę. Sport to rywalizacja a nie teatr, dlaczego na siłę ktoś robi ze sportu takie bagno? Słusznie mówił Korwin, niech sobie niepełnosprawni grają w co chcą i robią co chcą, ale robienie z tego dyscyplin sportowych i zmuszanie firm do sponsoringu, a ludzi do oglądania to faszyzm. Jeszcze gdyby rywalizacja na para IO wyglądała tak, że wygrywa ten co na mecie pierwszy, to spoko, ale nie, wygrywa ten co ma największy współczynnik niepełnosprawności. Na chuj te zawody? Nie mogli od razu dać medali jakimś kompletnie niefunkcjonującym ludziom? Ci ludzie chcą być traktowani tak samo jak inni i ja WIEM, że takie happeningi wkurwiają także niepełnosprawnych.
@Policeman, nie spinaj tak dupki kolego. Chłopak miał marzenie, żeby zagrać na stadionie z ulubioną drużyną, to go wpuścili na boisko, dali mu piłkę, przebiegł 2 razy, zmęczył się i zszedł z boiska. Widzisz, że i tak toto nieszczęśliwe... "Marzenie spełnione, zagrał a teraz zbieraj zespół i na trybuny"
Ktoś mu wmówił, że jak dobiegnie to mu oddadzą chromosomy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów