📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:47

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ibrahim napisał/a:
Co to za gówno ?
To czysta woda w misce. Widzę że tobie też takie coś jest obce.
flejtuch napisał/a:
Chciał się umyć ale lęk przed wodą zwyciężył.
"Ażeby zachować zdrowie, człowiek powinien się myć nie częściej niż dwa razy do roku, na Boże Narodzenie i na Wielkanoc, lecz nawet wówczas tylko pobieżnie, bez zdejmowania odzieży."

Czemu to ma, aż 10 minusów? Za Jezuska się poobrażali ? HAHAHA
kaziuzlasu napisał/a:
"Ażeby zachować zdrowie, człowiek powinien się myć nie częściej niż dwa razy do roku, na Boże Narodzenie i na Wielkanoc, lecz nawet wówczas tylko pobieżnie, bez zdejmowania odzieży."
To z kroniki "Tajna Historia Mongołów"?
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
To z kroniki "Tajna Historia Mongołów"?
To "Malowany ptak" Kosińskiego. Książka napisana przez Żyda, pełna kłamstw o Polakach.

kaziuzlasu napisał/a:
To "Malowany ptak" Kosińskiego. Książka napisana przez Żyda, pełna kłamstw o Polakach.
Polecam "Czarny Ptasior" Joanny Siedleckiej - dziennikarskie śledztwo śladami "Malowanego Ptaka", w którym obnażyła Kosińskiego- Livenkopfa czy jak mu tam.
Skandal jak ze Stanowskim i z jego filmem o Janoszek, tylko że na cały świat i jakiś 1000 000 razy większy.
Zakończony samobójem icka.
To była pierwsza próba zrzucenia odpowiedzialności za holocaust na Polaków.
kaziuzlasu napisał/a:
Bardzo wąsko opisałeś tego c🤬ja , zwyrodnialca j🤬ego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie