Jakże realistyczny trening armii nie małego państwa w Afryce i jest o nim głośno ostatnio, a mowa o Mali....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy chociaż jeden z was mialby wystarczająco duze jaja żeby wogóle z domu wyjść w obliczu takiego konfliktu.Czy to ich wina że urodzili sie tam a nie np.w jakimś bogatym kraju?Myśle że gdyby mieli wybór urodzili by się np we Francji(nie bez przypadku akurat ten kraj wymieniłem).u nich liczy się każdy nabój,to nie są hamerykanie żeby wypierdalać w powietrze tysiące sztuk amunicji,to jest Życie drodzy sadole i sadolki ,i uświadomcie sobie że ci ludzie robią wszystko żeby przetrwać,ale większość z was i tak pewnie tego nie zrozumie tylko bedzie dalej hejtować i od małp wyzywać siedząc przed kompem grając w call of duty i czekając aż matka przyniesie obiad.Troche wyobrażni!!!!bo jak narazie to z takim zachowaniem wam bliżej do małp a niżeli im..pozdrawiam
Przecież każdy z nas jak się bawił w wojnę to tak robił, technika u nich nie poszła do przodu : D
niedługo my tak w Polsce będziemy autami jezdzić .. brummmm brummmm
bawia sie jak ja kiedys ;d
To z tego kraju francuzy murzynów biorą?
@zuq4
Aj tam, pierdolisz farmazony, jakby jeden bambus z drugim pomyślał, to by wiedział,że skoro tak "trenują" = brak finansów na armię takiej wielkości. No bo kurwa odrzutnik do strzelań ślepych to 15-20zł wydatek. Jakby bambusiki obcięły etaty, to za zaoszczędzone pieniądze mieliby jakkolwiek wyszkoloną armię i sprzęt do treningu co będzie się równalo lepszemu wyszkoleniu i wyższej skuteczności. TADAAAAAAAAAAAA.
Sraty taty. U nas w kraju na Zetce i w Policji tak samo było/jest, ale jest jedna zależność nt. broni palnej, jeżeli nie wywalisz paruset lub paru tysięcy z niej pestek, NIGDY nie nauczysz się dobrej obsługi i skuteczność będzie znikoma.
Aj tam, pierdolisz farmazony, jakby jeden bambus z drugim pomyślał, to by wiedział,że skoro tak "trenują" = brak finansów na armię takiej wielkości. No bo kurwa odrzutnik do strzelań ślepych to 15-20zł wydatek. Jakby bambusiki obcięły etaty, to za zaoszczędzone pieniądze mieliby jakkolwiek wyszkoloną armię i sprzęt do treningu co będzie się równalo lepszemu wyszkoleniu i wyższej skuteczności. TADAAAAAAAAAAAA.
Cytat:
.u nich liczy się każdy nabój,to nie są hamerykanie żeby wypie**alać w powietrze tysiące sztuk amunicji,to jest Życie drodzy sadole i sadolki
Sraty taty. U nas w kraju na Zetce i w Policji tak samo było/jest, ale jest jedna zależność nt. broni palnej, jeżeli nie wywalisz paruset lub paru tysięcy z niej pestek, NIGDY nie nauczysz się dobrej obsługi i skuteczność będzie znikoma.
@Gus dla ciebie wydatek 15-20 zl to może niewiele dla nich jest to bardzo często 2-3 miesieczna stawka na utrzymanie sie rodziny,a co do pierdolenia farmazonów to teraz sam pierdolisz np o obcinaniu etatów!!!jakich kurwa etatów ja sie pytam??!!może mają obciąć stawki na budowe autostrad??weż sie kurwa zastanów co piszesz,to ze w gimnazjum nie poruszacie tematów odnośnie problemów tzw.trzeciego świata to nieznaczy że one nie istnieja.no i wkońcu należalo by się zastanowić w imie czego oni sie tam tak napierdalają otóż śpiesze wytlumaczyć niedouczonej gim i podbazie:napierdalają sie w imie swojego allaha a cwany zachód tylko nasyca konflikt bo WOJNA TO ZYSK
Z czego strzela ten w 14 sekundzie? Bo widać, że pierdolnięcie jest.
Roszp napisał/a:
Jak w Rosji za czasów II wojny - jeden ma karabin, drugi ma naboje.
Tutaj jeden broń drugi naboje a trzeci dźwięk
To się nazywa ślepa amunicja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów