📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panar3 napisał/a:
Najprawdopodobniej nie zna zasady: "Do not run to loose weight, loose weight to run", a skutek jest taki jak widać na filmie. Ponadto z objawów wnoszę uszkodzenie albo niedomykalność którejś zastawki, najpewniej mitralnej, serca. Nie jebie fejkiem moim zdaniem.
ona nie jest gruba. Znam osoby 3 razy grubsze od niej które biegają całkiem sprawnie. JEbie fejkiem bo jakby sie zle poczuła to by zeszła lub zatrzymała bierznie a nie zap🤬la jak osioł i nagle pada. jeszcze w taki kontrolowany sposób.
Jebie to sztucznym k🤬sem (a jak jebie wiem bo mi wasze kobitki mówiły)
Pablohasan85 napisał/a:
ona nie jest gruba. Znam osoby 3 razy grubsze od niej które biegają całkiem sprawnie. JEbie fejkiem bo jakby sie zle poczuła to by zeszła lub zatrzymała bierznie a nie zap🤬la jak osioł i nagle pada. jeszcze w taki kontrolowany sposób.
Dokładnie, wszędzie lekarze co myślą że ludzie z nadwagą nie biegają maratonów, bo umrą , bo za dużo wysiłku, bo powinien najpierw schudnąć, bo bo itd. Śmieszne ludziki

kurde, aż 6 pierwszych komentarzy jakby pisanych przez imigrantów z Haiti. Pewnie przypadek, taka pora, czy czy coś. Niemniej obrzydliwe k🤬y 70iq są obrzydliwe,.
Moim zdaniem to nie jest fejk.
Kamera ustawiona na babkę, pedał w lajkach wystartował jak z bloków, babka teatralnym gestem upada, nie ma chwili dezorientacji, świat schodzi na psy.
Kamera ustawiona na babkę, pedał w lajkach wystartował jak z bloków, babka teatralnym gestem upada, nie ma chwili dezorientacji, świat schodzi na psy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie