18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DaKuz 2010-03-31, 8:04 1
Poskakał sobie:P ale piszczał dość śmiesznie ;D
Zgłoś
D................H 2010-03-31, 10:42 8
Dobre, łuska mu za kołnierz wpadła Taka łuska nie dość że leci z siłą 5 Juli to jeszcze jest gorąca.
Swoją drogą mógł się jeszcze do wody zjebać. Ciekawe co pomyślał sobie ten typ rozmawiający przez telefon xD pewnie: "znowu czarnuch wścieklizny macicy dostał, lepiej zabiorę mu broń" albo "jebaniec znowu się zesrał z wrażenia"
Zgłoś
ziembix 2010-03-31, 12:58 1
kawał byka a darł sie jak małe dziecko .
Zgłoś
Reptile 2010-03-31, 13:08
to-jest-kurwa-gorące!
Zgłoś
V................k 2010-03-31, 13:11 21
ziembix napisał/a:

kawał byka a darł sie jak małe dziecko .

Przyłóż sobie rozgrzany pręt do pleców, zobaczymy czy będziesz się śmiać czy wrzeszczeć.
Zgłoś
nkee 2010-03-31, 13:17 17
Co to jest siła 5 Juli?
Zgłoś
tolklu 2010-03-31, 13:31 2
też się właśnie zastanawiam nad siłą 5 Juli - ale dawno nie obcowałem z doktrynami fizyki, więc może coś się pozmieniało.
Idea "zjebania do wody" też zacna biorąc pod uwagę, że koleszka jest w kamizelce-really sadistic
Zgłoś
owiecs 2010-03-31, 14:50
Przepraszam, czy tylko mi się skojarzyło ze znakowaniem bydła rozżarzonym metalem?
Zgłoś
guan0 2010-03-31, 15:00
podobno na czarnym nie widać poparzeń
Zgłoś
D................H 2010-03-31, 15:10
nkee napisał/a:

Co to jest siła 5 Juli?

Heh... zajebiście dużo xD Plastikowa kulka 6mm ASG(Taka jak do pistoletu na kulki) wystrzelona z energią 1 Joula jest w stanie zrobić małego siniaka, krwiaka bądź przebić skórę i zrobić małą ranę. Boli jak dostanie się tym w gołą skórę. Gdybyśmy strzelali śrutem, energia pięć razy większa jest w stanie bez problemu przebić się przez skórę i wbić się w mięsień. Pamiętajmy że łuska ma inny kształt i szybko wytraca swoją prędkość, oraz że dostał w kamizelkę a potem wskoczyła mu za kołnierz.
Zgłoś
kubsztyk 2010-03-31, 15:26
Dariu$H napisał/a:

Heh... zajebiście dużo xD Plastikowa kulka 6mm ASG(Taka jak do pistoletu na kulki) wystrzelona z energią 1 Jula jest w stanie zrobić małego siniaka, krwiaka bądź przebić skórę i zrobić małą ranę. Boli jak dostanie się tym w gołą skórę. Gdybyśmy strzelali śrutem, energia pięć razy większa jest w stanie bez problemu przebić się przez skórę i wbić się w mięsień. Pamiętajmy że łuska ma inny kształt i szybko wytraca swoją prędkość, oraz że dostał w kamizelkę a potem wskoczyła mu za kołnierz.

Pierwsze słyszę, że ciało A uderza w ciało B z jakąś energią. Ciało A ma jakąś energię, czy to kinetyczną, czy potencjalną grawitacji, która podczas uderzenia zamienia się w inny typ energii, bądź wytwarza się jakaś energia. Rozumiem jakby ciało A uderzało z jakąś siłą.

P.S. Fajny masz nick.
Zgłoś
G................N 2010-03-31, 15:31
Potwierdzam gorące są łuski, zwłaszcza od naszego rodzimego UKM 2000 : D Ale że mają moc 5 Juli to jakoś nie zauważyłem, bo często i gęsto mi sie zdarzyło oberwać łuską od ukma czy beryla i jakos mnie nie oszołomiło mocą ; >
Zgłoś
gumol 2010-03-31, 15:49 5
kurwa nie mogę!! ja pierdole ludzie powrót do liceum conajmniej się kłania... chyba, że posty tutaj piszą same dzieciaki... jednostką siły jest 1N (Niuton/Newton), a jednostką mocy jest 1W (wat)... natomiast 1J (dżul) to jednostka pracy, energii lub ciepła! kurwa douczcie się trochę!
Zgłoś
D................H 2010-03-31, 15:52 4
gumol napisał/a:

kurwa nie mogę!! ja pierdole ludzie powrót do liceum conajmniej się kłania... chyba, że posty tutaj piszą same dzieciaki... jednostką siły jest 1N (Niuton/Newton), a jednostką mocy jest 1W (wat)... natomiast 1J (dżul) to jednostka pracy, energii lub ciepła! kurwa douczcie się trochę!

Jaka napinka ja pierdole, uspokój się bo się zesrasz jak ten czarnuch...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem