Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą mógł się jeszcze do wody zjebać. Ciekawe co pomyślał sobie ten typ rozmawiający przez telefon xD pewnie: "znowu czarnuch wścieklizny macicy dostał, lepiej zabiorę mu broń" albo "jebaniec znowu się zesrał z wrażenia"
kawał byka a darł sie jak małe dziecko .
Przyłóż sobie rozgrzany pręt do pleców, zobaczymy czy będziesz się śmiać czy wrzeszczeć.
Idea "zjebania do wody" też zacna biorąc pod uwagę, że koleszka jest w kamizelce-really sadistic
Co to jest siła 5 Juli?
Heh... zajebiście dużo xD Plastikowa kulka 6mm ASG(Taka jak do pistoletu na kulki) wystrzelona z energią 1 Joula jest w stanie zrobić małego siniaka, krwiaka bądź przebić skórę i zrobić małą ranę. Boli jak dostanie się tym w gołą skórę. Gdybyśmy strzelali śrutem, energia pięć razy większa jest w stanie bez problemu przebić się przez skórę i wbić się w mięsień. Pamiętajmy że łuska ma inny kształt i szybko wytraca swoją prędkość, oraz że dostał w kamizelkę a potem wskoczyła mu za kołnierz.
Heh... zajebiście dużo xD Plastikowa kulka 6mm ASG(Taka jak do pistoletu na kulki) wystrzelona z energią 1 Jula jest w stanie zrobić małego siniaka, krwiaka bądź przebić skórę i zrobić małą ranę. Boli jak dostanie się tym w gołą skórę. Gdybyśmy strzelali śrutem, energia pięć razy większa jest w stanie bez problemu przebić się przez skórę i wbić się w mięsień. Pamiętajmy że łuska ma inny kształt i szybko wytraca swoją prędkość, oraz że dostał w kamizelkę a potem wskoczyła mu za kołnierz.
Pierwsze słyszę, że ciało A uderza w ciało B z jakąś energią. Ciało A ma jakąś energię, czy to kinetyczną, czy potencjalną grawitacji, która podczas uderzenia zamienia się w inny typ energii, bądź wytwarza się jakaś energia. Rozumiem jakby ciało A uderzało z jakąś siłą.
P.S. Fajny masz nick.
kurwa nie mogę!! ja pierdole ludzie powrót do liceum conajmniej się kłania... chyba, że posty tutaj piszą same dzieciaki... jednostką siły jest 1N (Niuton/Newton), a jednostką mocy jest 1W (wat)... natomiast 1J (dżul) to jednostka pracy, energii lub ciepła! kurwa douczcie się trochę!
Jaka napinka ja pierdole, uspokój się bo się zesrasz jak ten czarnuch...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów