📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:05- Słupek!
Lepiej kopią, jak nasze p0lskie cymbały z lewandowskim na czele...
@up Beka
Pamiętam tutaj kiedyś podobnego cwoka do Ciebie
Te same wypowiedzi obrażające Polaków
Taki sam poziom upośledzenia i spierdolenia umysłowego
"NiemiecwaszPan" - tak tak to był on
Driver19cm napisał/a:
@up Beka
I to mówi cymbał, który się chwali, że mu wsadzali kutasy do ryja, gwałcili go i że mu się podobało...
sadistic.pl/przesluchanie-swiadka-vt559639,15.htm6216967
Beka_XD napisał/a:
I to mówi cymbał, który się chwali, że mu wsadzali ku*asy do ryja, gwałcili go i że mu się podobało...
O kurwa ! @ Driver19cm proszę się z tego wytłumaczyć...
To są poważne zarzuty, jak nie wybrniesz to tylko usuniecie profila na Sadolu...
PanKukuruźnik82 napisał/a:
O kurwa ! @ Driver19cm proszę się z tego wytłumaczyć...
To są poważne zarzuty, jak nie wybrniesz to tylko usuniecie profila na Sadolu...
A co tu tłumaczyć... Zwykły outcoming piwniczanego stuleja, co lubi przyjmować kumszoty do paszczy i w odbyt. Ot, co...
O kurwa ! Karcer uliczny. Naprawdę musi być tam duża przestępczość.
@up Beka
O kurwa, mam swojego prywatnego fana na sadolu
Bardzo mi miło, że obserwujesz moje wpisy, bacznie
czytasz, analizujesz, archiwizujesz je i się jeszcze do nich
odnosisz ! Możesz sobie walnąć subskrycje. Pozwalam
Spierdolina umysłową, zyciowy niedorajda, ale jednak
moj fan. Zaczynam Cie na pewien sposób szanować cwoku
O kurwa, mam swojego prywatnego fana na sadolu
Bardzo mi miło, że obserwujesz moje wpisy, bacznie
czytasz, analizujesz, archiwizujesz je i się jeszcze do nich
odnosisz ! Możesz sobie walnąć subskrycje. Pozwalam
Spierdolina umysłową, zyciowy niedorajda, ale jednak
moj fan. Zaczynam Cie na pewien sposób szanować cwoku
Co ty tam pierdolisz, przygłupie?! Jakiego fana? Ty, to możesz być co najwyżej idolem dzieci z zespołem downa.
Driver19cm napisał/a:
Spierdolina umysłową, zyciowy niedorajda
Fajnie, że się przedstawiłeś, a teraz marsz do łazienki pod prysznic i lulu, bo jutro rano jak zwykle to, co lubisz, czyli stary wraca najebany z roboty z kolegą po nocnej zmianie na taśmie i znów będą cię brali na dwa baty. Tylko nie zapomnij o lewatywie, bo stary nie młody ogier, po błocie już nie pojedzie...
U nas na wiosce był taki "gangusik". Wszyscy się go bali, często na bramce stał i generalnie obracał się wśród koksów. Bił się naprawdę dobrze, ale miał też trochę zasad w głowie. Nigdy nie zostawił nieprzytomnego typa na ulicy a jak go nie mógł dobudzić wzywał karetkę. Mimo że był niebezpieczny miał też spory szacunek wśród miejscowych bo nie raz stawał w obronie typa glanowanego na ziemi. Z 10 lat temu zniknął. Pewnie siedzi, albo spierdzielił gdzieś daleko żeby go nie wsadzili. O ile żyje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów