Jak nie ma siłowni to trzeba kombinować, klata sama się nie zrobi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie ma cycków, ale dupe pokazał
Już chciałem pisać, że jestem pełen podziwu i szacunku dla człowieka... a tu murzyn (sorki afroamerykanin) wyszedł z pod auta :v jednak nie napiszę tego co chciałem :v
conrad303 napisał/a:
szle tez u umie zrobic. pewnie jeszcze male malki naciskaja na front auta by szympansowi sie udal fake.
Że co kurwa? Pierdolisz jak potłuczony.
czarny jak ta corsa
kurwa hehe ale brudas, mógłby się umyć przed tym filmikiem ...
MaczoJuh napisał/a:
fejk, przy takim obciazeniu, dragaly by mu chociaz miesnie nog/brzucha, probujac wytrzymac opor auta.. Zreszta wykokszony gosc dalby rade... tyl sam wiele nie wazy.. 200kg?
Myślę, ze jeśli wrzucisz filmik gdzie wyciskasz 16 razy 200 kg na klatę to czekać na Ciebie będzie kontener wirtualnych piw, więc do roboty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów