Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie oceniajcie człowieka jeżeli nie znacie sytuacji. Może dziadkowi się należało?
Skoro to nagrywał i go boksował to zapewne.
Druga opcja jest taka, że to zwykły idiota
Ja pierdolę widzę sami kozacy na portalu starego, niedołężnego dziadka klepać. Nalezało to się temu bambusowi zrobić pochodnię z tego afro.
W tym przypadku usprawiedliwinia nie ma i czarny skurwysyn nie powinien isc do wiezienia tylko powinien trafic na psychopate, ktory zamknalby go w piwnicy i nie pozwolilby by mu skonac - karmiac go wlasnymi kawalkami ciala. Pierdolone zwierze zasluguje na solidna kare i w tym wypadku ogreslenie - pierdolona malpa,/zwierze i nie czlowiek ma swoje uzasadnienie i nie chodzi tu o kolor skory tylko o zachowanie.
Nie palam miloscia do czarnych i daleko mi od bycia ich obronca i przyjacielem.
może stary SSman
Chyba że wcielili nastolatka. Inaczej marne szanse.
teraz komentarz do idiotow z sadistica : w ciagu ostatnich dni pojawilo sie kilka materialow w ktorych bohaterami byli czarni. W poprzednich materialach czesc sadoli nie ogarnela sytuacji z powodu slabego angielskiego lub z powodu rasizmu. W poprzednich materialach czarni wykazali sie prawomyslnoscia i spuscili wpierdol bialej patologii czy cos w tych klimatach. Komentarze oczywiscie byly podszyte nienawiscia i choc biale patusy zasugiwaly na wpierdol - czarni byli wyzwani od malp it.
W tym przypadku usprawiedliwinia nie ma i czarny skurwysyn nie powinien isc do wiezienia tylko powinien trafic na psychopate, ktory zamknalby go w piwnicy i nie pozwolilby by mu skonac - karmiac go wlasnymi kawalkami ciala. Pierdolone zwierze zasluguje na solidna kare i w tym wypadku ogreslenie - pierdolona malpa,/zwierze i nie czlowiek ma swoje uzasadnienie i nie chodzi tu o kolor skory tylko o zachowanie.
Polskie znaki diakrytyczne, przestankowe, ogólny ład, skład tekstu to chyba ci czarni musieli ci z tekstu zajebać, co?
To na chuj ich bronisz, murzyński przyjacielu?