📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie oceniajcie człowieka jeżeli nie znacie sytuacji. Może dziadkowi się należało?
marvel321 napisał/a:
Nie oceniajcie człowieka jeżeli nie znacie sytuacji. Może dziadkowi się należało?
Skoro to nagrywał i go boksował to zapewne.
Druga opcja jest taka, że to zwykły idiota
może stary SSman
Taaaaaa a potem same ofiary na koronachuja z DPSów hahahah XDXDXD
marvel321 napisał/a:
Człowieka nie ma co oceniać ale przecież widać że to zwykły czarnuch bez powodu wyżywa się na dziadzi. Zajebać go i tyle w stanach powinni mieć w tym doświadczenie.
garota napisał/a:
Człowieka nie ma co oceniać ale przecież widać że to zwykły czarnuch bez powodu wyżywa się na dziadzi. Zajebać go i tyle w stanach powinni mieć w tym doświadczenie.
Wyjmij tego kija z dupy. Jestesmy na sadisticu nie zapominaj.
Kto normalny wpuszcza zwierzęta do takiego miejsca?
Ja rozumiem rozrywka na staroś, itp, itd.
No ale bez przesady
Ja rozumiem rozrywka na staroś, itp, itd.
No ale bez przesady
marvel321 napisał/a:
Kurwa nawet jeśli mu się należało to okładanie go pięściami jest po prostu kurwa żałosne. Żadnej satysfakcji z tego nie ma a moża było mu dopierdolić w bardziej inteligentny sposób np. Wjebując jego galaretke albo podpierdolić mu paczke fajek jak pali czy co tam lubi..... To go bardziej wkurwi niż ślepe napierdalanie go
Ale to w końcu smoluch tak więc spodziewanie się od niego finezji jest nie na miejscu
Okładanie bezbronnego jest żałosne. Dlaczego taki banan nie rzuci się na równego sobie lub silniejszego?? Pseudo "bohaterowie". Kpina. Jak i wiele innych sytuacji. Sztuka jest stawianie czoła równym sobie a nawet silniejszym, nie tylko chodzi tu o bójki. Za dużo tu się zrobiło gówno filmów są mało czystego sadola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów