Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Mizantrop 2012-07-16, 17:47
♣ napisał/a:

Nie każdy ma dobry wzrok i rozdzielczość taką jak Ty ,tj. 640x480.

Na przyszłość pierdolnij większego screena jełopie

Proszę bardzo Eddie Wonder, to dla Ciebie.

Cytat:

Witamy,

Otrzymaliśmy informację, iż pliki:
Nowy Testament.pdf (folder: Pismo Świete)
zawierają treści nawołujące do nienawiści na tle etnicznym, rasowym, religijnym lub innym oraz propaguje faszyzm, nazizm
oraz inne zbrodnicze ideologie. Nalezy zauwazyć, iż treści takie są zabronione przez Regulamin portalu (punkt. VII, 1,c).
Pliki zostały usunięte.
Proszę upewnić się, czy pozostałe pliki zawarte na koncie nie naruszają prawa lub regulaminu portalu Chomikuj.pl

Dziękujemy za zrozumienie.

Kontrola legalności i nadużyć
Chomikuj.pl

Ps. fundacja.labrador.pl/informacje
Zgłoś się do przydzielą Ci psa przewodnika. Z Twoją wadą dostaniesz nawet pielęgniarkę.

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
zeetox 2012-07-16, 20:53
Linekk napisał/a:

Przeczytałeś je wszystkie, że tak twierdzisz?

Tak
Zgłoś
zelo533 2012-07-17, 1:34
@Linekk wystarczy popatrzeć na ludzi..
Zgłoś
backtoreality 2012-07-17, 21:15
Linekk napisał/a:

Przeczytałeś je wszystkie, że tak twierdzisz?

Biblię i większość Koranu owszem, jest mały problem z buddyjską tipitaką - raz, że ciężko trafić na poświadczone tłumaczenia, dwa to jest cholernie nudne.

co do tego, że nie przeczytałem całego Koranu - zanim się zacznie czytać warto zapoznać się z tłem historycznym (czytanie bez dobrej znajomości ówczesnych realiów kastruje tekst) a ja niestety nie mam tyle czasu na to

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów