Powinien zmienić zajęcie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinien zmienić zajęcie.
Taki Cyrk to ja rozumiem zwierzęta i człowiek w klatce kto wygra, emocje, doping, mdlejące i piszczące baby, krew... a nie pranie zwierzaka całe życie by skakał z podestu na podest ... Cyrkowców należy tępić lepsze widowisko np. kobietę z brodą zamknąć z misiem kto wygra.
Te lwice chyba maja pazury obciete. Normalnie to typ by był poskładany w pare sekund i juz by nie wstał
Jak wychował tak ma...
Dlatego, że zwierzęta mają w takim miejscu ciężko przejebane, nie chodzę do cyrku i jestem za likwidacją cyrków w takiej formie, cyrków ze zwierzętami. Zwierzęta do zoo, a cyrkowcy niech się nauczą zadziwiać widzów w inny sposób.
I dobrze mu tak. I tym głupim pizdom z bachorami, które nagle postanowiły spierdolić. Nikt normalny nie chodzi na pokaz znęcania się nad zwierzętami.
bez zębów i pazurów bidoki, jakby nie to już by mu ten durny łeb odgryzł
Prawdziwe cyrki ze zwierzętami to były w Rzymie. Ale bym sobie poszedł na takie walki gladiatorów, czy rzucanie wyznawców krista czy innego chujlaha głodnym lwom (z zębami oczywiście).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów