Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A często widzenia mieliście na herszcie z tym synkiem?
To, że Ty masz takie układy ze swoim starym, nie znaczy że wszyscy.
Czasami staję w Twojej obronie, bo już sadzili się na Ciebie użytkownicy sadola. Jednak masz takie odpały że ciężko to wytłumaczyć.
Teraz słuchać melepety jebane, Halman Ty też. Każdy jest inny, każdego brzydzi coś innego, oburza się na różne tematy, wkurwia na widok bicia psa A cieszy wpierdol dla gowniaka. Ja na przykład prawie jebłem pawia, nic mnie nie obrzydziło tak jak filmik jak jakiś zjeb robi kanapkę z robakami i ją żre. Nóż kurwa jak sobie przypomnę to gałki oczne wywijają mi się o 360 stopni. Inni mogą na to patrzeć ja nie. Dlaczego to wszystko piszę...
Bo gdyż ponieważ większość melepet rzucających tekstami o zbieganiu się "tatusiów", zostały wychowane właśnie przez pizdowatych tatusiów. Kurtyna
Tu nie chodzi o tatusiowanie. Baba bijąc tak małe dziecko pokazuje, że ma we łbie gówno jeszcze większe niż ten bobas, bo on nawet nie rozumie, że coś zrobił nie tak.
Chyba ty nie rozumiesz o co tu chodzi, nakurwianie małego bękarta to jest sama przyjemność, jak to się drze i jeszcze głośniej płacze
zaczyna się tatusiowanie...
Jak ktoś ma dzieciaka w podobnym wieku, to jest to normalna reakcja. Będziesz miał swoje, to zobaczysz, a może i nie... ty jebany impotencie.
zaczyna się tatusiowanie...
Zaczyna sie gwiazdorzenie , weź opiedol Snickersa czy coś.
Jak będziesz miał własne dzieci, to zrozumiesz to zwane przez Ciebie tatusiowanie, jeśli jesteś "ludzkim" człowiekiem.
Mój ojciec zabiłby, gdyby ktoś zrobił krzywdę mojej siostrze albo mnie. Zawsze to powtarzał.
Kiedy miałam rok, czekaliśmy na przystanku. Ja siedziałam w wózku i nadjeżdżał właśnie autobus. Z opowiadań rodziców, wiem, że cała akcja trwała jakieś kilka sekund. Jakiś pizduś podbiegł do zwalniającego autobusu i otworzył drzwi, ale klamka wyślizgnęła mu się z ręki i autobus jechał z otwartymi drzwiami, które leciały prosto na wózek ze mną w środku. Mama w ostatnim momencie cofnęła się z wózkiem, a ojciec jak go dorwał, to obił mu gały, poszarpał nim i dał kopa w dupę, podbiegło jeszcze dwóch gości i też poszarpali bezmózga. Bo wtedy ludzie byli jeszcze normalni, a nie kurwa znieczulica i wyśmiewanie się, że ktoś ma normalne, ludzkie odruchy.
To jest prawidłowa reakcja prawdziwie kochającego ojca.
I szczerze jest to dla mnie bardziej męskie niż napakowany koleś z siłki, buchający testosteronem.
Nie będzie z dwóch pedziów dziecka nie będzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów