Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To scierwo do wora! Bąbel to bąbel łapy precz
zaczyna się tatusiowanie...
No faktycznie pojebana reakcja z jego strony, jak tak można się bulwersować o zły los bezbronnego gówniaka
Tu nie chodzi o tatusiowanie. Baba bijąc tak małe dziecko pokazuje, że ma we łbie gówno jeszcze większe niż ten bobas, bo on nawet nie rozumie, że coś zrobił nie tak.
No faktycznie pojebana reakcja z jego strony, jak tak można się bulwersować o zły los bezbronnego gówniaka
to weź zawiadom policję ze ktoś w dalekiej azji bije dziecko - zrobisz coś przynajmniej dla świata prócz nic nie wnoszącego do życia gówniaka komentarza tutaj.
Tu nie chodzi o tatusiowanie. Baba bijąc tak małe dziecko pokazuje, że ma we łbie gówno jeszcze większe niż ten bobas, bo on nawet nie rozumie, że coś zrobił nie tak.
Ale co on mógł zrobić nie tak... Drze mordę, jak to gówniak, a ja gówniaków nie znoszę. Jednak bicie go, zeby zamknął ryja to jak mieć pretensje do psa, że szczeka. No na chuj żeś tego psa brał
No chyba że dotknął gorące żelazko które w kadr się załapało to wtedy zdecydowanie lać i kląć srogo, żeby zapamietał że boli, bo może nie poparzył się dostatecznie...
Ale co on mógł zrobić nie tak... Drze mordę, jak to gówniak, a ja gówniaków nie znoszę. Jednak bicie go, zeby zamknął ryja to jak mieć pretensje do psa, że szczeka. No na chuj żeś tego psa brał
No chyba że dotknął gorące żelazko które w kadr się załapało to wtedy zdecydowanie lać i kląć srogo, żeby zapamietał że boli, bo może nie poparzył się dostatecznie...
szkoda ze Ciebie tak nie napierdalali idioto moze juz bys samoboja zajebal i bys nie pisal takich wypocin na forach xd
Czasami staję w Twojej obronie, bo już sadzili się na Ciebie użytkownicy sadola. Jednak masz takie odpały że ciężko to wytłumaczyć.
to weź zawiadom policję ze ktoś w dalekiej azji bije dziecko - zrobisz coś przynajmniej dla świata prócz nic nie wnoszącego do życia gówniaka komentarza tutaj.
Teraz słuchać melepety jebane, Halman Ty też. Każdy jest inny, każdego brzydzi coś innego, oburza się na różne tematy, wkurwia na widok bicia psa A cieszy wpierdol dla gowniaka. Ja na przykład prawie jebłem pawia, nic mnie nie obrzydziło tak jak filmik jak jakiś zjeb robi kanapkę z robakami i ją żre. Nóż kurwa jak sobie przypomnę to gałki oczne wywijają mi się o 360 stopni. Inni mogą na to patrzeć ja nie. Dlaczego to wszystko piszę...
Bo gdyż ponieważ większość melepet rzucających tekstami o zbieganiu się "tatusiów", zostały wychowane właśnie przez pizdowatych tatusiów. Kurtyna
Milcz pedofilu...
Że co? Co jedno ma z drugim?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów