Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak czytam takie teksty to mnie krew zalewa
jak was kurwa laska rzuciła, czy coś to najlepiej wepchnąć wszystkie do jednego worka, podpisać DZIWKI i napierdalać po nich z góry na dół a co! niektórym z was brak klasy...
P.S. tym, którym tak strasznie swędzi ręka do bicia kobiet życzę trzepania kapucyna do końca życia!!!
na nic lepszego nie zasługujecie
Napięcie przedmiesiączkowe ?
Zatem feministki powinno się wysyłać do kopalni, szambiarni, hut, stoczni, itd oraz napierdalać jak innych facetów..
Poyebało ?
Chcesz żeby sobie paznokcie połamały ?
Sorry, ale nie oszukacie życia, kobiety po prostu zawsze były i będą gorsze od mężczyzn.
Ta? Tylko pedofilami gwałcącymi roczne dzieci NIE SĄ kobiety, nie licząc seryjnych morderców i nnego typu psycholi... I kto tu kogo chce oszukać
Nie jestem jakąś pierdoloną feministką i wiem, że są laski kompletnie zryte pod beretem, dające dupy na prawo i lewo itp...No, ale kurwa opanujcie się dzieci. To ja bym nigdy na faceta nie podniosła ręki (nie żebym była słabsza czy cuś ). Więc faceci wyluzujcie mięśnie, bo prawda taka, że bez kobiet nie byłoby wam wesoło na tym zrypanym świecie
jak was kurwa laska rzuciła, czy coś to najlepiej wepchnąć wszystkie do jednego worka, podpisać DZIWKI i napierdalać po nich z góry na dół a co! niektórym z was brak klasy...
P.S. tym, którym tak strasznie swędzi ręka do bicia kobiet życzę trzepania kapucyna do końca życia!!!
na nic lepszego nie zasługujecie
Widzisz tutaj pewnie 80% to kapucyniarze, więc na ich wrażenia nie robi Twoje życzenie:)
Widzisz tutaj jest kilka tematów które są nośne i "sadyści" lubią je wykorzystywać jednym z nich jest kobieta i tekst o tym iż w kuchni powinna siedzieć, większość filmów z kobietami tak właśnie jest podpisana, w komentarzach "sadystów" także jest to temat przewodni.
nie chodzi o to że kogoś dziewczyna rzuciła, po prostu aby pokazać jaki ze mnie " sadysta" piszą takie głupoty inni "sadyści" stawiają piwa, i wówczas nasz młody "sadysta" w domku przed komputerem siedzi i myśli że to właśnie jest fajne,
pamiętaj także, że mężczyźni z kompleksami lubią się dowartościować poniżając kobiety, a to jest strona internetowa, tutaj każdy może udać kogokolwiek oraz bez konsekwencji i dla poklasku pisać takie pierdoły. A że poklask jest, to i pierdoły będą.
Trzeba to towarzystwo wzajemnej adoracji zostawić w spokoju niech piszą takie pierdoły, szczególnie , że to wszystko poza na potrzeby sadistic.pl gdyż to forum wymusza takie postawy (oczywiście jeżeli chcesz należeć do kasty "sadystów")
to zmien se podpaske
Widzę, że Sadistic.pl schodzi na psy Taki fajny portal był, a teraz? Wchodzę na wrzutę, patrzę komentarze i co widzę?....
to wypierda.. do budy
Co prawda, kobiety się tu oburzają, bo niektórzy z męskiego grona userów, się napinają i walą żałosne teksty. Prawda jest taka, że kobiety są po prostu do niektórych zadań zbyt słabe. Dałyby radę pracować w kopalni, przy tych wielkich kilofach, po 8-10 godzin dziennie? Czy mogłyby być na placu budowowy, 120 pięter nad ziemią, na stalowych rusztowaniach, gdzie szerokość wynosi około 20cm? Nie wydaje mi się. Każda jest do czegoś stworzona, i powinna się ubiegać o miejsce pracy, ale bez przesady! Ten cały zjebany ruch feministyczny! Poza tym. Mężczyzna rzekomo nie może uderzyć kobiety, to dlaczego niby kobieta może uderzyć faceta? Jeśli mnie kobieta strzeli liścia, bo sobie zasłużę, nie oddaje - przymuję z honorem, ale jeśli walnie z pięści, to oddaje ( przynajmniej takie jest założenie, bo z tego co pamiętam, to nigdy nie uderzyłem kobiety/dziewczyny).
Druga sprawa - Co to za film z 3:16-3:20?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów