Sadole przedstawiam wam gościa, który się nazywa Trevor Misipeka. Gość reprezentował Samoa Amerykańskie na mistrzostwach świata w 2001 roku w lekkiej atletyce. Jego czas na 100m to prawie 15 sekund. Pełen podziw!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jakby położyć na mecie dwie tortille by miał 13 sekund
był kadłubek karateka, jest i grubas sprinter. Co będzie następne zdrowa norweska biegaczka?
"Co ma skurwiel poradzić? To Samoańczyk."
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Przecież mówili wyraźnie, że wjebali go w to w ostatniej sekundzie. Koleś trenował pchnięcie kulą, a wjebali go (nie zrozumiałem dlaczego) do biegu na 100m. Jedyne o co się modlił to by się nie wyjebać.
Kurwa do nauki języka nie sadola oglądacie
Przecież mówili wyraźnie, że wjebali go w to w ostatniej sekundzie. Koleś trenował pchnięcie kulą, a wjebali go (nie zrozumiałem dlaczego) do biegu na 100m. Jedyne o co się modlił to by się nie wyjebać.
Kurwa do nauki języka nie sadola oglądacie
Bolt miał 91,8 sek na 100m. Faktycznie "world record sprint"
Nawet biegać nie potrafi na setkę. Sam nie potrafię, ale zawodowcy na MŚ powinni wiedzieć jak się biega. Oglądałem jakiś filmik o używaniu kolejnych partii mięśniowych, bo po paru sekundach każdy mięsień traci swoje 100%. Ten po prostu biegnie przed siebie
Nawet biegać nie potrafi na setkę. Sam nie potrafię, ale zawodowcy na MŚ powinni wiedzieć jak się biega. Oglądałem jakiś filmik o używaniu kolejnych partii mięśniowych, bo po paru sekundach każdy mięsień traci swoje 100%. Ten po prostu biegnie przed siebie
on serio miał 15s? to jest zajebisty wynik jak na jego budowę ciała ja na 60 miałem najlepszy 7,9 czyli to by było coś koło jego czasu
Macie kurwa swoją równość... gość jest tylko otyły, ale robi coś dla siebie...jest pełnosprawny i reprezentuje kraj - komentator mówi że to było upokarzające... a gdyby Misipeka nie miał nogi to komentator srałby oklaskami i był pełen podziwu...co się dzieje z tym światem...
P.S. Jestem ciekaw ilu z was na 100m miałoby gorszy czas od niego...
P.S. Jestem ciekaw ilu z was na 100m miałoby gorszy czas od niego...
Gostek był/jest kulomiotem. W lekkoatletyce żeby wystartować w MŚ trzeba legitymować się odpowiednim minimum. Nie obowiązuje to w biegu na 100m (żeby kraje które nie mają nikogo odpowiedniego w innych konkurencjach wystawiły chociaż jednego zawodnika). Ten ,,biegacz" przyjechał na mistrzostwa jako kulomiot, ale działacze z jego kraju coś pomieszali i okazało się, że nie może sobie popchać, bo nie spełnia wynikowego minimum. Skoro był już na miejscu a nie mógł wystąpić w swojej konkurencji to sobie pobiegł na 100m (gdzie nie ma minimów) w myśl maksym barona Coubertina ,,Nie liczy się wynik, liczy się udział"
Gostek był/jest kulomiotem. W lekkoatletyce żeby wystartować w MŚ trzeba legitymować się odpowiednim minimum. Nie obowiązuje to w biegu na 100m (żeby kraje które nie mają nikogo odpowiedniego w innych konkurencjach wystawiły chociaż jednego zawodnika). Ten ,,biegacz" przyjechał na mistrzostwa jako kulomiot, ale działacze z jego kraju coś pomieszali i okazało się, że nie może sobie popchać, bo nie spełnia wynikowego minimum. Skoro był już na miejscu a nie mógł wystąpić w swojej konkurencji to sobie pobiegł na 100m (gdzie nie ma minimów) w myśl maksym barona Coubertina ,,Nie liczy się wynik, liczy się udział"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów