📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Ma skilla ten MacAskill.
(Swoją drogą, uwielbiam [url=https://www.google.pl/maps/@56.8223744,-5.1044368,14z]takie miasteczka[/url])
(Swoją drogą, uwielbiam [url=https://www.google.pl/maps/@56.8223744,-5.1044368,14z]takie miasteczka[/url])
aaa... i polecam Sudety. Ja mam 5-10 pięknych tras zjazdowych w promieniu 25 km od Świdnicy.
ganji napisał/a:
No można, na hulajnodze pewnie tez by dało rade. Ale po co ?
ADRENALINA kolego
aaa... i polecam Sudety. Ja mam 5-10 pięknych tras zjazdowych w promieniu 25 km od Świdnicy.
ciekawe czy potrafiłby tak na rowerze do trialu
switny argument dla tych rowerzystow co tak tu czesto placza ze rowerem szosowym NIE DA sie jezdzic po sciezkach rowerowych bo na kostce sobie polamia obrecze.
IOI
Wydaje mi się że na tej kolarce nie ma zamontowanych typowych opon kolarskich tylko crossowe sliki, w dodatku na zmniejszonym ciśnieniu.
Wydaje mi się że na tej kolarce nie ma zamontowanych typowych opon kolarskich tylko crossowe sliki, w dodatku na zmniejszonym ciśnieniu.
@IOI Czy ty jesteś kretynem? Co innego poskakać sobie na szosie mając ją od sponsora i nie dbają o to, czy jutro będzie trzeba centrować koła albo piasty wymieniać. Zrozum, że takim rowerem, szczególnie na oponach 21-25 po ścieżce (z kostki) jedzie się kiepsko i (przynajmniej mi) drętwieją ręce. Nie mówiąc o tym, że lubią się luzować śrubki i centrować koła. No i nie będę jechał ścieżką z prędkością 40-60km/h skoro wiem, że obok jest chodnik a dzieci bardzo lubią wbiegać pod koła.. I na koniec co ci przeszkadza rowerzysta jadący ulicą po mieście 40km/h jeżeli ograniczenie jest do 50?
@dodawajka
mi nie przeszkadza, a wrecz jestem za tym zeby jezdzili po ulicach. wkurwiaja mnie debile co jezdza po chodnikach, ale wiedzialem ze jak tak napisze to ktos sie zaraz oburzy
mi nie przeszkadza, a wrecz jestem za tym zeby jezdzili po ulicach. wkurwiaja mnie debile co jezdza po chodnikach, ale wiedzialem ze jak tak napisze to ktos sie zaraz oburzy
zajebisty pomysł, tylko po co Ciekawe ile razy centrowali koła w trakcie nagrywania xD
dodawajka napisał/a:
Zrozum, że takim rowerem, szczególnie na oponach 21-25 po ścieżce (z kostki) jedzie się kiepsko i (przynajmniej mi) drętwieją ręce. Nie mówiąc o tym, że lubią się luzować śrubki
A więc tak.. Ręce bolą Cię ponieważ za mocno trzymasz kierownice..
Postaraj się na bruku kostce itp.. jadąc z normalną prędkością około 30 km/h nie opieraj się na kierownicy ale cały ciężar przenieś na dupe. Ręce tylko połóż na kierownicy można to porównać do jazdy bez trzymanki z tym że tu masz większą kontrolę.
Po 2 śrubki nie mają się prawa luzować. Jeśli to robią znaczy że zwyczajnie ich nie przykręciłeś : ) Wiem co mówię bo przejechałem x2 amatorskie paris roubaix
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów