📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
czekałem z niecierpliwoscią aż sie wypierdoli i w koncu marzenie sie ziściło
ha ha a Chinczyki sie śmieją z kolejnego kretyna co sobie zamontował ich hamulce w rowerze
Eh, myślałem, że się spierdoli jakoś razem z paletami... Cóż za rozczarowanie...
To jest kurwa Bike trial ludzie! Jak was boli to nas dopiero swędzi. Brawa dla pana co się z palet spierdolił. Mnie tez się zdarzyło wyjebać. I zapewniam was ze za 5 minut on tam z powrotem wskoczył.
Skoro wskoczył, to ja chce widzieć jak przyjebał mocniej.
Bo tu podniósł się od razu, marnie.
0:23 - spoko, że powtórka zaczyna się zanim spadł pierwszy raz
Bo tu podniósł się od razu, marnie.
Zasada jest taka ze jak chcesz uprawiać jakiś sport ekstremalny to w pierwszej kolejności musisz się nauczyć spadać tak żeby samemu wstać, A jak chcesz filmiki trialowe za których ludzie zęby gubią to YT polecam. Jak znajdziesz to się możesz z nami w temacie podzielić.
Polecam ogólnie zainteresowanie się sportem bo to nie są tylko śmieszne rowerki bez siodełka.To swietna zabawa jednak wymagająca masę treningu i cierpliwości. Jak ktoś chce sie dowiedzieć czegoś więcej o sporcie to PM do mnie.
tak tak fajny sport ale to jest sadistic. Miał sie zabić.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów