📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
wiadomo, że skoro trafiło to na Sadola, to będzie coś ciekawego, ale że będzie aż tak wzruszające to nie wiedziałem
Na fizyce świerszczyki oglądał
Tego nie da się obejrzeć tylko raz.
Pięknie! Brawo!
Pięknie! Brawo!
Powniczako mają bekę z chłopa który ma jakąś tam pasję i dąży do spełniania celów. A że raz czy drugi nie wyjdzie? Cóż taka kolej rzeczy. Zawsze tak jest i trzeba próbować a nie szydzić zza kompa na wszystkich i wszystko i wyciągać piwniczane wnioski o typie który trenuje trial na Moto że np. na fizyce świerszczyki oglądał. Samo pewnie rowerem bez 4 kółek nie potrafią jeździć..ha stfu!
PentagramOdDiabła napisał/a:
Powniczako mają bekę z chłopa który ma jakąś tam pasję i dąży do spełniania celów. A że raz czy drugi nie wyjdzie? Cóż taka kolej rzeczy. Zawsze tak jest i trzeba próbować a nie szydzić zza kompa na wszystkich i wszystko i wyciągać piwniczane wnioski o typie który trenuje trial na Moto że np. na fizyce świerszczyki oglądał. Samo pewnie rowerem bez 4 kółek nie potrafią jeździć..ha stfu!
mamy bekę bo śmiesznie zajebał. Jak Ci się tu nie podoba to nie wchodź. Taki jest charakter tego portalu.
W chuju mam co on robi i kim jest. Zajebał śmiesznie i tyle. Musisz być nieźle niedojebany jak do wszystkiego tak porabiasz sobie historię i ocenę osób Ci nieznanych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów