📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Z czarnymi fajnie postąpił, hahaha . Jak na białego przystało. W ogóle, czarnej dał telefon, a ta jeszcze narzeka :x.
@ khalifa
daj sobie spokój z takimi komentarzami, nawet w żartach. To obleśne i bardzo niezabawne.
daj sobie spokój z takimi komentarzami, nawet w żartach. To obleśne i bardzo niezabawne.
No takich zarzutów na sadolu się nie spodziewałem xD
@up
nie mam nic do innych komentarzy, rzadko kiedy się czepiam, ale nie lubię w kółko powtarzanych, bezsensownych i głupich tekstów. I to jeszcze pod adresem dziecka
nie mam nic do innych komentarzy, rzadko kiedy się czepiam, ale nie lubię w kółko powtarzanych, bezsensownych i głupich tekstów. I to jeszcze pod adresem dziecka
ty już nie badź taki dobry i sprawiedliwy bo cie jeszcze postawią w bramie ze Św. Piotrem.
3:36 murzyn wykorzystał chwile nie uwagi i chiał podpierdolić mazak!
Jezeli murzyn cos chce w hallowen to trick or tread, jak nie to bezdomny
Miałem nadzieję że murzynkowi powie coś w stylu „wygrałem” i zabierze mu jego słodycze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów