Jako, że znajomi wrzucili filmik z trickami na mono na Polach Mokotowskich i mi się spodobał, to pomyślałem, że może ktoś na sadolu też będzie zainteresowany. Jak się nie podoba to zamiast hate'ować po prostu nie oglądaj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Bede hejtowac bo jestem prawdziwym Polakiem z dziada pradziada [ale bardziej z dziada].
A wiec: hejtuję to.
A wiec: hejtuję to.
haters gonna hate. ale piwko ode mnie leci. miałem okazję się na takim czymś wyjebać.
Jakieś to mało widowiskowe, ale co kto lubi. Liczy się dobra zabawa
fajna sprawa , tyle że ciężko na tym równowagę utrzymać(a co dopiero skakać). znajomy w to się bawi, zawsze to jakieś urozmaicenie życia
Bogactwo bez pracy,
Przyjemność bez sumienia,
Wiedza bez osobowości,
Handel bez moralności,
Nauka bez człowieczeństwa,
Wiara bez poswięcenia,
Polityka bez zasad."
Mahatma Gandhi
Handel bez moralności,
Nauka bez człowieczeństwa,
Wiara bez poswięcenia,
Polityka bez zasad."
Mahatma Gandhi
każdy ma swego pierdolca a że chłopaki są z biednych rodzin to stać ich tylko na pół rowera
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Kurwa zróbcie na sadolu zbiorczy "Auto-Moto"
Czahoo napisał/a:
Jak się nie podoba to zamiast hate'ować po prostu nie oglądaj.
Skąd mam wiedzieć czy mi się podoba jak nie oglądałem?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów