18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pan Mularz 2011-10-29, 18:47 1
MortiCRX napisał/a:

dziecka dziecka, na pewno któraś ci da... przestań się okłamywać. Po drugie co ty kurwa znowu pierdolisz, huśtawka stoi jakieś 3 metry od płotu, jak mieli to zrobić??? 15 metrów od najbliższej przeszkody terenowej plus obłożenie wszystkiego wokoło gąbką??? Jesteś tak tamo pojebany jak tę tępe cipy które drą ryja, że na kubku musi być napis, że gorące i można się poparzyć, a na kiblu, żeby otwierać klapę przed zesraniem się.

Brak ci wyobraźni i inteligencji też, skoro gadasz takie głupoty. Idź przejdź się na jakieś nowo powstałe osiedle z placem zabaw i zobacz jak to powinno wyglądać.

Pener666 napisał/a:

na projektanta?

Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Zgłoś
Pener 2011-10-29, 19:00 3
umiem czytać z porozumieniem, nie wiem o co ci chodzi
Zgłoś
dziubczyk 2011-10-29, 20:01
idealne wyjście z progu
Zgłoś
grzesiekpl88 2011-10-29, 23:07 1
@Mularz

oj gimbusik nie złapał aluzji
Zgłoś
fagin 2011-10-29, 23:47
Przestańcie w końcu karmić tego trolla to mu się znudzi.

A filmik pierwsza klasa.
Zgłoś
Leouch 2011-10-30, 2:19
i tak o to rosyjska mysl techniczna wynalazla zmiane plci
Zgłoś
The Butcher 2011-10-30, 2:22
Miazga Penerku, ładnie
Zgłoś
6Joker9 2011-10-30, 9:12
Obstawiałem, że nogi huśtającej osoby sie poślizgną i osoby huśtające zaliczą soczystego kopa w morde:D
Zgłoś
szczepan_gks 2011-10-30, 14:34
fake jak chuj.nagrywajac sony ericsonem mozna w trakcie zrobic pauze po czym dalej wlaczyc nagrywanie.tak jak w przypadku filmikow ze znikajacym czlowiekiem.nie rozjebala sie hustawka nikt nie zginal brak cyckow i krwi-nie ma piwa
Zgłoś
DziQ6666 2011-10-31, 17:24
Przy schodzeniu z płotu zabrakło mu miejsca na godność ..
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-10-31, 21:47
Mularz napisał/a:

Ciekawe co za tuman projektował ten plac zabaw... Ja na pewno bym na niego dziecka nie puścił.

Teraz już wiem, o co była afera z Mularzem..
Zgłoś
Pener 2012-01-20, 17:41
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem