Gael Monfils w ćwierćfinałowym meczu z Tommym Haasem na turnieju w Halle pokazuje wykurwisty trikszot.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo bystre zagranie, szkoda, że nie przegrał tej wymiany.
To tak jakby w piłce nożnej napastnik mający pusta bramkę wolał poczekać, aż bramkarz wróci między słupki, zamiast strzelać od razu.
To tak jakby w piłce nożnej napastnik mający pusta bramkę wolał poczekać, aż bramkarz wróci między słupki, zamiast strzelać od razu.
Myślę, ze nie trzeba grać wielce w tenisa, żeby przepuścić piłkę między nogami i pierdolnąć w nią rakietą. Każdy by tak zrobił, tylko po co, skoro to nie jest trudne.
Tenis to gra nadętych snobów, a zawodowi tenisiści to najbardziej przepłacani sportowcy zaraz po piłkarzach i golfistach.
Asmord napisał/a:
Tenis to gra nadętych snobów, a zawodowi tenisiści to najbardziej przepłacani sportowcy zaraz po piłkarzach i golfistach.
Chyba Ci nie szło na korcie
Swoją drogą, nie wiedziałem, że Snoop Dogg grywa w tenisa na takim szczeblu.
T-Will napisał/a:
Bardzo bystre zagranie, szkoda, że nie przegrał tej wymiany.
Przecież właśnie przegrał aut był łosiu
i czarny pedał przegrał, swoja droga haas ostatni sezon w karierze jedzie
@up o ile nie było zmiany decyzji później - był aut (na filmie punkty przyznają Haasowi)
elokamil napisał/a:
Przecież właśnie przegrał aut był łosiu
Myślałem, że trafił w linię, a dalej mi się nie chciało oglądać.
kietong napisał/a:
Widać, że jedyne rakiety jakie trzymałeś w ręku nie były tenisowe.Myślę, ze nie trzeba grać wielce w tenisa, żeby przepuścić piłkę między nogami i pierdolnąć w nią rakietą. Każdy by tak zrobił, tylko po co, skoro to nie jest trudne.
Co do samego Monfilsa, przez takie właśnie pajacowanie nigdy niczego poważnego nie wygra, a i skróci sobie karierę. Problem mu..., pfu, czarnoskórej mentalności.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów