📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaki kubek?
@hoszo
Prawdopodobnie dlatego, że wyglądasz tak, że przyciągasz same kaszaloty, które do łóżka trzeba zaciągać grożąc harpunem.
Prawdopodobnie dlatego, że wyglądasz tak, że przyciągasz same kaszaloty, które do łóżka trzeba zaciągać grożąc harpunem.
To jest jakaś karlica.... ile ona ma? 1.4m? fujjjj co za zboki chcieli by dupczyć karła?
Jest tyle seksownych kobiet, że do końca życia ich wszystkich nie wydupczycie - a tu ktoś się podnieca karlica.... to wg mnie jakiś zbokol...
Jest tyle seksownych kobiet, że do końca życia ich wszystkich nie wydupczycie - a tu ktoś się podnieca karlica.... to wg mnie jakiś zbokol...
tarcer123 napisał/a:
PS: jak dla mnie pierdziawa idealna.
orisuniek napisał/a:
Zacny schowek na mojego penisa
Salieri16000 napisał/a:
Petarda! Z dupy bym jadł
dziobak90 napisał/a:
Jaki kubek?
skival napisał/a:
Ładowałbym jak żwir na Kamaza
maddog77 napisał/a:
Zdrowa dupa i niewiele jej potrzeba żeby była szczęśliwa.
hellmartin napisał/a:
jaki kubek?
Wy chyba nigdy zgrabnych nóg i tyłka nie widzieliście. Laska z filmu ma krókie nogi i wielką dupę, że nie długo będzie wyglądać, jak postać z bajki poniżej:
Na takie babki mówię kaczka, bo niedługo kuper będzie ciągnęła za sobą. No, ale kto co lubi....
radek225 napisał/a:
Wy chyba nigdy zgrabnych nóg i tyłka nie widzieliście
Tak piszesz a jakbyś ja brał na pieska to śpiewałbyś sopranem.
A na poważnie to ja np. lubię laski przy kości ale nie grube. Ta mi się podoba. Pewnie gdybyś Ty pokazał mi swój ideał to stwierdziłbym że to same kości i skóra a między nogami ma tylko dół po cipie.
Każdy ma inny gust.
Piotru70 napisał/a:
Chyba ze ona jest niska geniuszu.
Jakby była niska, to dupa proporcjonalnie powinna być mniejsza, geniuszu.
Haha większość z was nigdy takiej pewnie nie zarucha a mówicie że kaszalot i kazel, jak dla mnie spoko mogła by byc na noc
czyli można bzykac zez gumy w odpowiednim momencie laska zrobi pyk i po sprawie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów