Co autor miał na myśli ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co autor miał na myśli ?
wts1 napisał/a:
Co autor miał na myśli ?
że sezon na grzybobranie nadciąga
Wolność słowa... Taki chuj
zjedz LSD albo grzyby i dalej nie bedziesz wiedzial o co w tym filmie chodzi ale przynajmniej Ci sie spodoba
nie powiem, Ładnie Owieczke załatwił ten Orzeł. Łebszot kamieniem
Bez Sensu
Ale bywa Zabawnie
Sialallalala
piwko za adult swima. muza to flying lotus
jeśli chodzi o materiał od 1:27 to jest to teledysk do utworu Flying Lotus'a - Zodiac Shit, a że pojawiają sie w nich wszystkie znaki zodiaku chińskiego, to już wiadomo o co chodziło, a co do motywu z kotem, to kojarzy mi się z /watch?v=2cW0_vztPeg i youtu.be/FavUpD_IjVY ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów