📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zarammoth napisał/a:
Dlaczego wszyscy myślą, że jak ktoś nie lubi piłki nożnej to już nie uprawia innego sportu, ani choćby innego hobby i jest grubasem?
Bo tak jest.
Pamiętam za młodu godziny spędzane na boisku naszym kochanym zrobionym na polance Jak po meczu było to sie wymyślało karne, z bramki do bramki i inne pierdołki Był zapał i była zabawa. Potem rower a wieczorem zabawa w szukanego czy pusze Widać ze ci na filmiku tez maja ten zapał i dobrze bo obecnie dzieciaki nie wiedza co to zabawa i kożystanie ze szczenięcych lat.
Dowód na to że piłkarze to w większości upośledzeni umysłowo tkwi w kilkunastu wywiadach z nimi.
Niektóre z tych piłek w tym filmie latają jak szmaty na wietrze więc nie ma się czym jarać ale jest też druga strona medalu czyli soczyste i dopieszczone bomby.
Szczerze sam nie lubię oglądać piłki nożnej,ale pograć to co innego dla mnie jest to forma rekreacji i spędzenia czasu.
Ci co mówią że to kopanie miedzy dwa słupki to dla porównania sadistic to popierdalanie po stronach,a więc sadistica oglądamy by odprężyć się w formie śmiechu z kozojebców a w piłkę gramy by spotkać się z kumplami.No i mam pretekst do ruszenia tłustego dupska sprzed monitora
Ci co mówią że to kopanie miedzy dwa słupki to dla porównania sadistic to popierdalanie po stronach,a więc sadistica oglądamy by odprężyć się w formie śmiechu z kozojebców a w piłkę gramy by spotkać się z kumplami.No i mam pretekst do ruszenia tłustego dupska sprzed monitora
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów