18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
FrasQs 2014-02-08, 20:31 13
Piłka nożna jest dla ludzi ograniczonych umysłowo.
Zgłoś
sard 2014-02-08, 20:40 92
FrasQs napisał/a:

Odezwał się młodziak co ze sportu uprawia tylko samogwałt synchroniczny z kumplami.
Zgłoś
Shephards 2014-02-08, 20:40 21
@FrasQs = grubasek którego nikt nie chciał w drużynie?
Zgłoś
FrasQs 2014-02-08, 20:59
@Up-y Zapierdalać lepiej na boisko ganiać za obszytym balonem i strzelać miedzy dwie metalowe rury.
Zgłoś
kaelem 2014-02-08, 21:04 30
FrasQs napisał/a:

@Up-y Zapierdalać lepiej na boisko ganiać za obszytym balonem i strzelać miedzy dwie metalowe rury.

Zapierdalaj do Maca po podwójnego wieśmaca, bo Ci matka obiadu nie pozwoli wpierdolić, bo z garnkami wpierdalasz wieprzu śmierdzący w okolicach ust spermą menela z dworca PKS.
Zgłoś
s................e 2014-02-08, 21:23 6
Cóż za ból dupy u sadolowych bohaterów Frans, piwo dla ciebie
Zgłoś
Saute 2014-02-08, 22:07
Raz w roku to i wąż pierdnie, ale fajnie się takie rzeczy ogląda - piwko.
Zgłoś
oleksadolek 2014-02-08, 23:57 1
tak sie dochodzi do perfekcji, frajda po takim strzale jest niesamowita, już nie mówiąc o takim strzale w meczu, przy kibicach... chociaż nie mam pojecia bo zawsze grałem na ławce
Zgłoś
~Vuko 2014-02-09, 0:31 6
FrasQs napisał/a:

Osiągnij poziom tych "ograniczonych umysłowo" to pogadamy szkolny popychadle.
Zgłoś
piter07 2014-02-09, 0:49 2
FrasQs napisał/a:

to nic że nawet amatorzy od dziecka zapierdalają i dają z siebie ile mogą co nie ? oprócz pracy gram także w IV lidze i huj mnie obchodzą komentarze spasiałych frajerów którzy siedzą tylko przed kompem i pierdolą głupoty . byś się wziął za siebie znalał dupę i poszedł do roboty
Zgłoś
qmakk 2014-02-09, 2:14 5
Kurwa kolejna inteligenta dyskusja. Pilka nozna ssie, lepsze jest (wpisac dowolne). Ja pierdole. Klotnia na poziomie: pomidory lepsze, jebac ogorki sa dla pedalow. -.- Jebnijcie sie w glowy.
Zgłoś
dorodnykurczak 2014-02-09, 2:19 1
szkoda że jakiejś muzyki nie było w tle.
Zgłoś
Trzyszcz 2014-02-09, 2:52 1
Bardzo fajne, serio. Ale niektóre piłki na filmie robią w powietrzu takie slalomy, że to jednak kwestia przypadku nieraz.
Zgłoś
piotrmaceluch 2014-02-09, 3:17
Pierdolenie. Tak po lekcjach to każdy może sobie jebnąć taką brameczkę. Filmik pokazuje, że nawet jakieś grubasy. Tak samo ja mogę sobie do kosza rzucić z połowy. Gratuluję tym, którym udało się zrobić to na meczu.

PS. Jaranie się piłką nożną to pedalstwo a Allah to chuj i kutas.

Czy jest ktoś, kogo chciałbyś zmienić, poinstruować,
ulepszyć? Bardzo dobrze! Świetnie! Jestem za!
Ale dlaczego nie zaczniesz od siebie? Z czysto egoistycznego
punktu widzenia jest to o wiele bardziej korzystne
niż próby ulepszania innych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów