📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
FrasQs napisał/a:
Piłka nożna jest dla ludzi ograniczonych umysłowo.
Odezwał się młodziak co ze sportu uprawia tylko samogwałt synchroniczny z kumplami.
@Up-y Zapierdalać lepiej na boisko ganiać za obszytym balonem i strzelać miedzy dwie metalowe rury.
Zapierdalaj do Maca po podwójnego wieśmaca, bo Ci matka obiadu nie pozwoli wpierdolić, bo z garnkami wpierdalasz wieprzu śmierdzący w okolicach ust spermą menela z dworca PKS.
Cóż za ból dupy u sadolowych bohaterów Frans, piwo dla ciebie
Raz w roku to i wąż pierdnie, ale fajnie się takie rzeczy ogląda - piwko.
tak sie dochodzi do perfekcji, frajda po takim strzale jest niesamowita, już nie mówiąc o takim strzale w meczu, przy kibicach... chociaż nie mam pojecia bo zawsze grałem na ławce
FrasQs napisał/a:
Osiągnij poziom tych "ograniczonych umysłowo" to pogadamy szkolny popychadle.
FrasQs napisał/a:
to nic że nawet amatorzy od dziecka zapierdalają i dają z siebie ile mogą co nie ? oprócz pracy gram także w IV lidze i huj mnie obchodzą komentarze spasiałych frajerów którzy siedzą tylko przed kompem i pierdolą głupoty . byś się wziął za siebie znalał dupę i poszedł do roboty
Kurwa kolejna inteligenta dyskusja. Pilka nozna ssie, lepsze jest (wpisac dowolne). Ja pierdole. Klotnia na poziomie: pomidory lepsze, jebac ogorki sa dla pedalow. -.- Jebnijcie sie w glowy.
szkoda że jakiejś muzyki nie było w tle.
Bardzo fajne, serio. Ale niektóre piłki na filmie robią w powietrzu takie slalomy, że to jednak kwestia przypadku nieraz.
Pierdolenie. Tak po lekcjach to każdy może sobie jebnąć taką brameczkę. Filmik pokazuje, że nawet jakieś grubasy. Tak samo ja mogę sobie do kosza rzucić z połowy. Gratuluję tym, którym udało się zrobić to na meczu.
PS. Jaranie się piłką nożną to pedalstwo a Allah to chuj i kutas.
ulepszyć? Bardzo dobrze! Świetnie! Jestem za!
Ale dlaczego nie zaczniesz od siebie? Z czysto egoistycznego
punktu widzenia jest to o wiele bardziej korzystne
niż próby ulepszania innych
PS. Jaranie się piłką nożną to pedalstwo a Allah to chuj i kutas.
niż próby ulepszania innych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów