Ale dał radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
no i w pizdu wylądował
Już widze fale debilnych komentarzy ,ze szatan ingeruje w jego miotanie i jak to wylądował w cipie.....
(Specjalnie napisałem to tak bo już mam dość tych debilizmów typu ale urwał)
(Specjalnie napisałem to tak bo już mam dość tych debilizmów typu ale urwał)
Miota nim jak Szatan!!!! Ale urwał, mógł chłop latać, całego go poobijali!!! W końcu w pizdu wylądował chociaż w 13 sekundzie było słychać strzały!!! Zajebiście wylądował, teraz idzie poruchać! Albo nie, Kadetem tera!!
ten sobie z tymi flagami na końcu pomyślał " no, to ja spierdalam " : D
A co? Obliczyłeś jego prędkość?
Gryps44 napisał/a:
Fake ;] Za wolno mu się śmigiełko kręci ;]
Ważne, że wirnik nośny mu zapierdalał.
Nie "Za wolno mu się śmigiełko kręci" tylko kamera i monitor nie dają rady to ten sam efekt jak kręcisz jadący samochód i w pewnym przedziale prędkości w tv wygląda to tak jakby koła kręciły się do tyłu.
Kamera nagrywając film robi serię zdjęć odstęp między nimi powoduje, że tylko co któryś przelot łopaty wirnika głównego jest rejestrowany i dlatego wygląda to tak jakby wirnik kręcił się wolno albo do tyłu.
Kamera nagrywając film robi serię zdjęć odstęp między nimi powoduje, że tylko co któryś przelot łopaty wirnika głównego jest rejestrowany i dlatego wygląda to tak jakby wirnik kręcił się wolno albo do tyłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów