📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre gify na dobrym miejscu, piwko
Pierwszy gif to ewidentna wina buraka w samochodzie, nie patrzył w lusterka i stąd tragedia.
GIF 4 i 5 OK. Gif1 byl na sadolu pod kazda postacia chyba (filmik, gif, w kompilacji... ) Gif2 jakis chujowy fake z reka kosmity. 3 jakis chujowy gif z jakiegos filmu, a ostatni jakis watpliwy... koles dziwnie leci w powietrzu a druga sprawa - kto ustawia kamera po skosie a nie na wprost ? niewiem... za fejkowe gify piwa niema
@up: Ty mały, cygański Sherlocku.
Się w trasę wybieram a wy mi tu takie rzeczy.
Się w trasę wybieram a wy mi tu takie rzeczy.
Można powiedzieć ,że ten na ostatnim gifie był jedną nogą w zaświatach
Gościu na ostatnim nurkuje na bombe i nawet zatyka nos hue hue
Na trzecim gifie widać prawdziwą okazję dla sadysty.
hyhy, ostatni gif zajebisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów