Łukasz Przybylski jak podają źródła został wcielony do carskiej armi i wysłany na syberie a jego ponowne zesłanie było związane z przymusowym osiedleniem sie w carskiej guberni. Cieżko i karnie pracował przez 3 lata w kopalni. Informacje o Łukaszu Przybylskim zostały znalezione przez IPN.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest Patriota przez duże P, gość nie do zajebania. A dzisiaj jakby była wojna to wyżelowane pedałki by się zapłakały w kącie, a reszta uciekłaby wpizdu. Postawa godna podziwu, tylko czy za taką Polskę jak mamy dzisiaj chciałby walczyć...
Tu nie ma co komentować, tu człowiek automatycznie na baczność staje.
Aż mnie zatkało jak to przeczytałem. Chwała bohaterom!
Ckliwe jak sam skurwysyn, aż mi łza po chuju zleciała
dlatego nigdy nie będę miał szacunku do polityków i polityki bo jak ma się podchodzenie do dobra narodu polityków a jak zwykłych ludzi tutaj można zauważyć, nie każdy ma tak patryiotyczną ( już bardziej chyba nie można?) przeszłość ale to właśnie zwykli podatnicy mają często więcej serca od polityków do bezinteresownej pomocy itp i dlaczego do kurwy nędzy to politycy wysyłają nas na wojny, każą utrzymywać siebie w zamian za dziurawe drogi i wieczne przerwy w dostawie prądu bo instalacje mają po 40 lat? za to że polski emeryt klepie biedę?
Jackyll napisał/a:
I to jest Patriota przez duże P, gość nie do zajebania. A dzisiaj jakby była wojna to wyżelowane pedałki by się zapłakały w kącie, a reszta uciekłaby wpizdu. Postawa godna podziwu, tylko czy za taką Polskę jak mamy dzisiaj chciałby walczyć...
dzisiaj jakby wybuchla wojna to w pierwszym szeregu szli by kibice
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów