📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fake, nie fake ale człowiek czasem zastanawia się i wie że tacy idioci istnieją naprawdę. Z jednej strony fajna taka głupiutka blondyneczka, tylko nie wiadomo ile by wytrzymał z takim "cudakiem".
Hehe, nie porucha ze 2 tygodnie
jak jestes w stresie skupiony na jednej rzeczy to reszta cie chuj obchodzi...
Powiem/Napiszę tak. Stres podczas takiej sytuacji robi swoje. Filmik ucięty. Wkurw w takiej sytuacji tez robi swoje. Nie dość ze nie porucha, to jeszcze sam do szpitala z buta musi dotrzeć.
sqnk napisał/a:
jak jestes w stresie skupiony na jednej rzeczy to reszta cie chuj obchodzi...
Ty tak ma serio?
To jest takie udawane że rzygać mi sie chcę. Na yt z takim gownem
Przeciętne kobiety myślą wolniej od przeciętnego mężczyzny. Jest tak samo jak ze wzrostem. Przeciętny facet jest wyższy i silniejszy. To dlatego baby nie ogarniają jak wycofać seicentem z parkingu albo jak podjechać do dystrybutora żeby mieć go po dobrej stronie.
To fake w chuj. Kiedyś był już taki żart zrobiony w warsztacie czy gdzieś.
Ta parka co chwile wrzuca takie zjebane filmiki. Ona udaje, że jest głupsza niż jest na prawde a koleś mysli, że jest zabawny. Do pieca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów