📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Tu nie trzeba bundeswehry tu wystarczy minus cztery!"
do metra im się nalało
nowynick napisał/a:
eh a mi dziś samochód nie odpalił, kocham kurwa mrozy...
Mnie wczoraj. Kupiłem nową ~350 zł za 80Ah i 740A prąd. Zwracają ok. 20 - 30 zł jeśli przytargasz swoją starą (baterię ). Będzie spokój na 4 lata.
Taka pęknięta rura - to musi być niezła atrakcja w takim śedziowie...
A teraz najlepsze. Gdy ktoś ogarniał sobie uszkodzenia to wydarzyła się ciekawa rzecz, zapraszam do lektury
trojmiasto.pl/wiadomosci/Okradl-strazakow-n129761.html
trojmiasto.pl/wiadomosci/Okradl-strazakow-n129761.html
zawsze to lepsze niż lód na schodach,
a wam gówniażom co marudzą na odpalanie auta,
weźcie się do roboty rozszczeniowcy i się postarajcie pracować
zamiast ciągle marudzić, na wszystko i wszystkich
wtedy będzie naprawdę was stać, na sprawne, lub nowe auto za kilka lat
a wam gówniażom co marudzą na odpalanie auta,
weźcie się do roboty rozszczeniowcy i się postarajcie pracować
zamiast ciągle marudzić, na wszystko i wszystkich
wtedy będzie naprawdę was stać, na sprawne, lub nowe auto za kilka lat
Kurwa na tej jebanej Morskiej co mróz wypierdala rury, i to w tym samym miejscu. Jak chodziłem do LO 10 lat temu to jeszcze pamiętam jak zalewało ten tunel. A ten jebany Prezydent konował świeci ryjem przed fleszami, inwestuje w jakieś gówna typu kolejki na pagórek zamiast wziąść i ogarnąć infrastrukturę.
Ale uśmiechnij się jesteś w Gdyni. Jeszcze jakiś kretyn podpierdolił ekipie sprzęt i zadzwonił, że chce za niego okupu
Ale uśmiechnij się jesteś w Gdyni. Jeszcze jakiś kretyn podpierdolił ekipie sprzęt i zadzwonił, że chce za niego okupu
Polska Niagara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów