się zleciało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
myślałem że ich potraktuje wężem strażackim skąd tyle tego gówna się wzieło ktoś wiadro szamba tam wylał
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Gdyby kłamstwa i obłuda śmierdziały, to powiedziałbym, że to dom tuska.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Wiadomo kobieta=ryba=zapach ryby=zdechła ryba=muszki.
Marynarze znajdowali się akurat na wodach terytorialnych Egiptu więc mogli uprawiać sex ze zdechłymi syrenami do 18 godzin po zaprzestaniu funkcji życiowych.
Stąd ta plaga - Jezu co ja piszę.
Zatem znajdujemy się na rosyjskim kutrze, który właśnie mijał stado zdechłych syren.
Wiadomo kobieta=ryba=zapach ryby=zdechła ryba=muszki.
Marynarze znajdowali się akurat na wodach terytorialnych Egiptu więc mogli uprawiać sex ze zdechłymi syrenami do 18 godzin po zaprzestaniu funkcji życiowych.
Stąd ta plaga - Jezu co ja piszę.
grzybobranie napisał/a:
...Jezu co ja piszę.
pierdolisz jakbys się z własnym kutasem na łby pozamieniała
rockface123 napisał/a:
myślałem że ich potraktuje wężem strażackim skąd tyle tego gówna się wzieło ktoś wiadro szamba tam wylał
ja to bym dezodorantem i zapalniczka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów