Cytat:
Kurwa przecież ten facet ma racje.
Kurwa, przecież ten człowiek tak ładnie mówi i są kolorowe napisy i animacje z których i tak chuja rozumiem. Musi mieć racje.
Cytat:
Czy podczas podziału komórek (nawet anormalnego) podwyższa się poziom jakichś przeciwciał? Nie.
No właśnie mój drogi Wojtusiu że może...
Cytat:
Jeżeli chodzi o chemię to ona nic nie daje w walce z rakiem.
No tak, ty wiesz kurwa wszytko, jesteś taki zajebiście mądry bo obejrzałeś film na YT. Może samemu coś sprawdzić? Prace naukowe jakieś przejrzeć? Czy to za trudne, i wolisz oglądać jako śliniący się debil kolorowe filmiki na YT.
Generalnie, moje kochane robaczki... śmieszą mnie zwolennicy teorii spiskowych. Gardzicie "Lemmingami" którzy maja coś w dupie bo chuja wiedzą na dany temat, ale sami jesteście tysiąc razy gorsi. Chuja wiecie i wypowiadacie się na jakiś temat.
Chemia kurwa działa. Porównajcie sobie umieralność na choroby nowotworowe 50 lat temu a teraz. Te dane są, można je spokojnie przejrzeć. Kurwa jakie cuda przyniósł choćby Glivec. Powiecie że badania mogą być sfałszowane. Jak nie umiecie rozpoznać heblowanej pracy to znaczy ze chuja macie wspólnego z jakąkolwiek nauka.
A nowotwory można spokojnie oglądać pod mikroskopem ( kurwa, nawet trzeba, histopat rozpoznania podstawą ), sam to robiłem(w przeciwieństwie do połowy debili którzy mikroskop ostatni raz widzieli na lekcji biologi w gimbazie ) i jakby kurwa nie patrzeć, komórki neo nie wyglądają jak c albicans.
A kurwa immortalizacja komórki przy użyciu komórek nowotworowych?
A JEBANE LINIE KOMÓREK NOWOTWOROWYCH?