18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:15
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Stop making gay jokes, fucking assholes. (po polsku traci sens)

Dlaczego nie można grać z meksykaninem w UNO?
Kradnie wszystkie zielone karty.

Dlaczego nie ma murzynów we flinstonach? Bo tam ciągle byli małpami.

Ile wypróżnia się czarna kobieta? Około 9 miesięcy.

What's long and hard on a nigger? First grade.

Nie jestem rasistą, mój cień jest czarny.

Co powiedział Bóg kiedy stworzył czarnego?
"Kurwa, przypaliłem"

Jakie są najgorsze 3 lata w życiu czarnego?
Druga klasa.

Znacie żydowskiego mikołaja? Schyla się do kominów i krzyczy "Dzieci, chcecie kupić trochę prezentów?"

Jaki jest największy dylemat żyda? Darmowa wieprzowina.

Jaka jest różnica pomiędzy katolickim, a żydowskim mikołajem? Katolicki schodzi w dół komina.

Możliwe, że niektóre już były, jak tak to
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adejdas1 2015-06-28, 4:32
Przedostatnie to nie dylemat a interes życia. Wiadomo, że by ją wziął za free a potem sprzedał ; d
Zgłoś
m696 2015-06-28, 10:57
Więcej tego by się przydało!
Zgłoś
KoniecZartow 2015-06-28, 13:40 5
Gollum napisał/a:

Jaka jest różnica pomiędzy katolickim, a żydowskim mikołajem? Katolicki schodzi w dół komina.

Dobrze, że nie schodzi kurwa w górę
Zgłoś
MapleLeaf 2015-06-28, 17:04
Musiałem zapytać wujka Googla, co to za gra w UNO. Ciocia Wiki zawsze pomocna, wtedy załapałem żart...
Zgłoś
taysachs 2015-06-28, 17:18 10
tak mi się przypomniało :

why beyonce sings to the left to the left..
because niggers have no rights
Zgłoś
m................0 2015-06-28, 17:28
Ten o Meksykanach i zielonych kartach nawet spoko.
Zgłoś
Gollum 2015-06-28, 18:03 2
@Xiądz

Faszystą bym siebie nie nazwał, rasistą też nie, nie jestem też antypolski, ale śmieszą mnie żarty o Polakach.
Miej dystans do siebie i do innych. Patrząc na twoje profilowe też można cię podrzucić do grupy gimboateuszy, także mniej hipokryzji chłopie.
Zgłoś
Bankracy 2015-06-28, 19:41
@Xiądz

przepraszam, czy ty nie pomyliłeś portali?
Zgłoś
ziemniaki_z_koperkiem 2015-06-28, 19:55
stare jak chuj, ale wciąż śmieszy
Zgłoś
dwroland 2015-06-28, 21:57 1
Cytat:

Stop making gay jokes, fucking assholes. (po polsku traci sens)

Przestańcie tworzyć żarty o pedałach, pierdolone dupki. - faktycznie kurwa traci sens...
Zgłoś
Gollum 2015-06-29, 9:56
dwroland napisał/a:

Przestańcie tworzyć żarty o pedałach, pierdolone dupki. - faktycznie kurwa traci sens...

No dobra, masz rację
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem