Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zrobił bym to samo.
P.s Nie, nie podglądał wy chujki tylko sprzedał klapsa na dziąsło
W sklepie ujrzeć tę dziewczynę pragnie.
Jej uśmiech jak promyk, oczu blask jasny,
W jego sercu budzi miłości płomień.
Codziennie przychodzi, czerwona koszula wciąż,
Przekracza próg sklepu, marzeniem kieruje wzrok.
Czuje, że serce jego, do niej silnie pociąga,
W jej obecności, wszystko inne znika.
Marzy o chwili, gdy z nią zacznie rozmowę,
Jakby w jej oczach, znalazł swoją drogę.
Czy też złożyć jej gest, drobny, lecz szczery,
By w jej sercu zaiskrzył się ten sam ogień.
Chłopak w czerwonej koszuli, zakochany po uszy,
W tajemnicy serca, tęskni za jej bliskością.
Może kiedyś odwaga, go doprowadzi do niej,
A miłość ich połączy, jak dzień z zachodem słońca.
Co on tam kurwa podglądał skoro chyba w jeansach jest?
tyłeczek, dupę, zad...
Chłopak w czerwonej koszuli, serce mu bije,
W sklepie ujrzeć tę dziewczynę pragnie.
Jej uśmiech jak promyk, oczu blask jasny,
W jego sercu budzi miłości płomień.
Chłopak w czerwonej koszuli, zakochany po uszy,
W tajemnicy serca, tęskni za jej bliskością.
Może kiedyś odwaga, go doprowadzi do niej,
A miłość ich połączy, jak dzień z zachodem słońca.
Ujebali Ci tą nogę i straciłeś z połowę szarych komórek stary, jak widzę te twoje słabe w chuj "wierszyki" to przypomina mi się jak miałem z 15 lat , miałem takich debili w szkole co się dobrali (gruby,rudy,pedał, ogólnie kujony, czyli nie inteligentna osoba tylko wyuczona materiału, takie życiowe głąby co myślały że będą prezesami banków a napierdalają w urzędach albo jako korpo szczury, brzydzili mnie że mają prawo wyborcze, u mnie nie pracują bo zatrudniam inteligentnych ludzi) Teraz przynajmniej wiem jakim typem zjeba jesteś i dlaczego ujebali ci nogę , bo nie byłeś inteligentny i dałeś sobie ujebać kulasa i dalej zostałeś mentalnie na etapie 15 letniego pryszcza, nic już z ciebie nie będzie.
PS , dodałem na twojego kulasa
Ujebali Ci tą nogę i straciłeś z połowę szarych komórek stary, jak widzę te twoje słabe w chuj "wierszyki" to przypomina mi się jak miałem z 15 lat , miałem takich debili w szkole co się dobrali (gruby,rudy,pedał, ogólnie kujony, czyli nie inteligentna osoba tylko wyuczona materiału, takie życiowe głąby co myślały że będą prezesami banków a napierdalają w urzędach albo jako korpo szczury, brzydzili mnie że mają prawo wyborcze, u mnie nie pracują bo zatrudniam inteligentnych ludzi) Teraz przynajmniej wiem jakim typem zjeba jesteś i dlaczego ujebali ci nogę , bo nie byłeś inteligentny i dałeś sobie ujebać kulasa i dalej zostałeś mentalnie na etapie 15 letniego pryszcza, nic już z ciebie nie będzie.
PS , dodałem na twojego kulasa
Trzeba mieć niezmiernie niskie IQ aby myśleć przez sekundę, że pisałbym tyle pierdolenia samemu a nie wklejał z bota.
P. S. Ci wszyscy co piszą, że też by bili po mordzie…chyba macie siebie na myśli bo normalnie to chuja byście komuś zrobili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów