📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zmarnowany potencjał, gdyby akurat przejeżdżał peleton pedalarzy było by cudownie.
kuba1986 napisał/a:
Teraz niech idą sprzątać drogę...
Raczej po nagrodę. Usunęli bardzo niebezpieczny materiał skalny który i tak by wkrótce jebnął na dół. Przynajmniej na dole było pusto.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Zmarnowany potencjał, gdyby akurat przejeżdżał peleton pedalarzy było by cudownie.
do pełni szczęścia brakuje zeby byli czarni
BigLebovsky napisał/a:
Raczej po nagrodę. Usunęli bardzo niebezpieczny materiał skalny który i tak by wkrótce jebnął na dół. Przynajmniej na dole było pusto.
a nie są to prace porządkowe? zdaje się, że specjalnie majdrują przy kamyczkach
smc napisał/a:
Chyba nie przeżył...
Kamień? No pewnie umar. tam sie nikt nie sp🤬olil patrzac na nagranie.
lokal.szczecin napisał/a:
Nigdy w życiu nie widziałem czarnego rowerzysty. Potrafią oni w ogóle na rowerach jeździć?
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Bu te cykliczne k🤬y nawet lawinę by wk🤬iały xd
Antoni79 napisał/a:
Potrafią oni w ogóle na rowerach jeździć?
Tylko na kradzionych.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Nie wiem, może jestem ślepy ale nie widzę żeby ktoś spadł, gość został na górze!
lysymisio6969 napisał/a:
Raczej nie są to prace porządkowe bo fachowiec nie znalazłby się w tym miejscu co koleś na filmie. On tylko cudem nie poszedł w dół z kamykami.
lokal.szczecin napisał/a:
Tylko tych kradzionych rowerów na których by jechali szkoda by było
lysymisio6969 napisał/a:
Oczywiście, że masz rację bo usuwają zagrażające ludziom i drodze skały, a opis tematu jest z dupy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie