eh kobieta nie moze poradzic sobie po stracie dziecka, co w tym smiesznego pajacu ?
To, że ta pizda to atencyjna kurwa.
"Patrzcie wszyscy co ja przeżywam i poklaskujcie mi abym poczuła się lepiej. PATSZ KÓRFA!"
Pierdolę ją. Współczuję straty dzieci ale na chuj publicznie napierdalać takie zdjęcia?
jak ma się trauma matki dziecka kilkumiesięcznego po jego stracie, do aborcji
wiem facet kobiety nie ogarnie, ale
Nijak się ma, aborcje wykonujesz swiadomie, bo nie chcesz dziecka/jest chore. A strata cóż ból nie do opisania bo chciałeś, bo pokochałeś bo nie ochroniłeś.
Kobiecie konieczna jest pomoc psychiatry.
#pdk
Chciałem dodać kolejny screen z tortem zanim został usunięty (tak - był tort, a raczej pączek że świeczką na jednym z trzech zdjęć) ale widzę, że sadol to zbiorowisko ludzi o bardzo dobrym sercu a nie czarnego humoru
Co się dziwisz, sadol schodzi na poziom jbdz, nie długo będzie tutaj typowa dzida a potem kwejk
To jest sadol kurwa, Czarny humor jak wszyscy eksperci od bawełny
Nikogo tutaj nie żałujemy, nie ważne czy miało 1/5/50 lat
Mnie to bawi, gdybym nie był aż takim zwyrolem napisałbym pod jej postem że jest złą matką bo prezentów nie kupiła, ale chuj wolicie pożałować cudzą niedolę niż jak normalny sadol się pośmiać z czarnego humorku
Moderator usuń to,wszystko wszystkim ale nie takie coś,ciekawe co by rodzina na to powiedziała z łzami w oczach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów