📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
eh kobieta nie moze poradzic sobie po stracie dziecka, co w tym smiesznego pajacu ?
wyjątkowo podpiszę sie pod komentarzem wyżej.TO JEST SADOL (nawet na obecnym poziomie) gdzie nabijamy sie do bólu. Czasami dziwnym trafem czy też przekorą pewne tematy ciężko (jesli w ogóle) wchodzą bo włącza sie empatia i zrozumienie...
Tylko osoby bez dzieci mogą koło czegoś takiego przejść obojętnie.
Imperator_Jan, Też mi smutno, jak przechodzę koło takich małych grobów. Są tragedie. C'est la vie.
Ale po jaki chuj wrzucać to na facebook'a lub inne internetowe gówno?
Patrzcie ludzie - jestem taka biedna.
Przykro mi, ale tak już jest. Nic z tym nie zrobisz, a tylko się błaźnisz i źebrzesz o współczucie na portalach.
Pozdrawiam.
Ale po jaki chuj wrzucać to na facebook'a lub inne internetowe gówno?
Patrzcie ludzie - jestem taka biedna.
Przykro mi, ale tak już jest. Nic z tym nie zrobisz, a tylko się błaźnisz i źebrzesz o współczucie na portalach.
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Myślisz sobie-pojebana.
A ona pewnie przez tygodnie szykowała całą scenografię, zastanawiając się, czy córeczkom się spodoba.
Jasne, że nic ich to nie obchodzi, bo i tak nie żyją.
Nawet gdyby spróbowała tam napchać jeszcze więcej różu, to im i tak nie będzie wstyd, bo nigdy tego nie zobaczą.
Jeśli, to jej pomaga, to nie widzę w tym żadnego cyrku. Ludziom się czasami wydaje, że dbając o grób bliskich dajemy świadectwo miłości. Pewnie za nimi cholernie tęskni.
Nie wiem, czy oczekuje współczucia, prędzej hmmm...pomocy. Straciła dzieci, których już nigdy nie odzyska i wydaje mi się, że chce o tym krzyczeć. Ludzie robią gorsze rzeczy, ona po prostu umieściła zdjęcie na forum, dotyczącym depresji, gdzie pewnie szukała ludzi z podobną raną w sercu.
Biedna kobitka, tyle w temacie.
Tak, grób tych dzieci wygląda obrzydliwie, ale nic mi do tego.
Nawet gdyby szympans wyskakiwał z tortu i tak by mnie pewnie zakuło.
A ona pewnie przez tygodnie szykowała całą scenografię, zastanawiając się, czy córeczkom się spodoba.
Jasne, że nic ich to nie obchodzi, bo i tak nie żyją.
Nawet gdyby spróbowała tam napchać jeszcze więcej różu, to im i tak nie będzie wstyd, bo nigdy tego nie zobaczą.
Jeśli, to jej pomaga, to nie widzę w tym żadnego cyrku. Ludziom się czasami wydaje, że dbając o grób bliskich dajemy świadectwo miłości. Pewnie za nimi cholernie tęskni.
Nie wiem, czy oczekuje współczucia, prędzej hmmm...pomocy. Straciła dzieci, których już nigdy nie odzyska i wydaje mi się, że chce o tym krzyczeć. Ludzie robią gorsze rzeczy, ona po prostu umieściła zdjęcie na forum, dotyczącym depresji, gdzie pewnie szukała ludzi z podobną raną w sercu.
Biedna kobitka, tyle w temacie.
Tak, grób tych dzieci wygląda obrzydliwie, ale nic mi do tego.
Nawet gdyby szympans wyskakiwał z tortu i tak by mnie pewnie zakuło.
dobra.wróżka, Zgadzam się z Tobą... Pytam tylko, po co publikować to w intenecie?
Nie doświadczyłem takiej sytuacji, nie doświadczę (na szczęście), więc nie wiem jakbym się zachowywał.
Niemniej - Od tego jest psycholog, terapeuta czy rabin. Nie internet pełen takich 'śmieszków' jak my.
Pozdrawiam.
Nie doświadczyłem takiej sytuacji, nie doświadczę (na szczęście), więc nie wiem jakbym się zachowywał.
Niemniej - Od tego jest psycholog, terapeuta czy rabin. Nie internet pełen takich 'śmieszków' jak my.
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Cara_Al_Sol, ja też nie byłam nigdy w takiej sytuacji, więc nie mam pojęcia.
Nie znam tej kobiety, nie wiem, czego próbowała, gdzie szukała pomocy.
Wiem jedno, człowiek w głębokiej żałobie często traci dystans.
Ona to pewnie widzi inaczej. Dla niej to nie jest żebranie o współczucie, tylko dowód, że kochała córki.
Nie znam tej kobiety, nie wiem, czego próbowała, gdzie szukała pomocy.
Wiem jedno, człowiek w głębokiej żałobie często traci dystans.
Ona to pewnie widzi inaczej. Dla niej to nie jest żebranie o współczucie, tylko dowód, że kochała córki.
Świeczki były, a torcik?
Na pewno to w jakiś sposób pomaga jej uporać się z taką tragedią.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Być może jest w jakiejś grupie wsparcia i w ten sposób dzielą się tym między sobą.
Na pewno to w jakiś sposób pomaga jej uporać się z taką tragedią.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Giepson jesteś kretynem.
możliwe, że gdzieś na sadisticu zostało umieszczone video z chwilą ich śmierci
Sun Zi
zawsze mnie ciekawiło
jak ma się trauma matki dziecka kilkumiesięcznego po jego stracie, do aborcji
wiem facet kobiety nie ogarnie, ale
zawsze mnie ciekawiło
jak ma się trauma matki dziecka kilkumiesięcznego po jego stracie, do aborcji
wiem facet kobiety nie ogarnie, ale
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów