Wcześniej ukradli ten samochód
Wcześniej ukradli ten samochód
Zaś do cwela który ucieka przed policją powinno się od razu strzelać. Stanowi zagrożenie dla życia postronnych. Uczciwy, albo nawet i nieuczciwy ale rozsądny, grzecznie się zatrzyma i dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.
Kradzież samochodu i narażanie uczestników ruchu każdego -opętańczą ucieczką-nazywasz "niczym"?Powinni dostać skuteczną kulkę i zaoszczędzić pieniądze podatników-na kosztowny proces i utrzymywanie ich w pierdlu!
Ciekawe jak to zostanie finansowo wykonane, ściągnął kasę ze starych negroidów?
Przecież stary już dawno siedzi w więzieniu a stara na zasiłku to niby jak
W Polsce by policjant naprawiał auto z własnej kieszeni
I bardzo dobrze.
A co ze wszystkimi samochodami w które policaje miszczowie kierownicy po drodze przywalili? A kto bedzie bulił za naprawę cruiserów? Ja rozumiem w sytuacji kiedy inaczej się nie da, ale tu...
Ten bogu kurwa ducha winny zaparkowany samochód hehehehe
dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.
Taa, lata procesu, żeby dostać jakieś śmieszne pieniądze.
Kto dał tym policmajstrom prawo jazdy: jeżdżą gorzej niż taczką po gnojowisku
Amerykańskie samochody mają w większości cholernie miękkie zawieszenie i strasznie się to buja na zakrętach. Do tego, jak widać na filmie, hydrauliczny automat to najgorszy możliwy pomysł w wozie policyjnym. Nie dość, że zamula, to jeszcze może się zagrzać przy dłuższym pościgu.
A co ze wszystkimi samochodami w które policaje miszczowie kierownicy po drodze przywalili? A kto bedzie bulił za naprawę cruiserów? Ja rozumiem w sytuacji kiedy inaczej się nie da, ale tu...
Zaś do cwela który ucieka przed policją powinno się od razu strzelać. Stanowi zagrożenie dla życia postronnych. Uczciwy, albo nawet i nieuczciwy ale rozsądny, grzecznie się zatrzyma i dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.
Jesteś spostrzegawcza jak na kobietę brawo
Film jest z Chamburgerlandii gdzie pieniądze z odszkodowań są spore.Taa, lata procesu, żeby dostać jakieś śmieszne pieniądze.
Zaś nawet gdybyś dostał 0, to nadal lepsze od szybkiej kulki.
Zasada jest prosta: jak polucja coś do ciebie ma, to się nie fika. Jak coś zrobią nie tak, fikasz przez adwokata po fakcie.