Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
majeńka 2024-05-12, 1:02 8
A co ze wszystkimi samochodami w które policaje miszczowie kierownicy po drodze przywalili? A kto bedzie bulił za naprawę cruiserów? Ja rozumiem w sytuacji kiedy inaczej się nie da, ale tu...

Zaś do cwela który ucieka przed policją powinno się od razu strzelać. Stanowi zagrożenie dla życia postronnych. Uczciwy, albo nawet i nieuczciwy ale rozsądny, grzecznie się zatrzyma i dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Caanonierka 2024-05-12, 1:22 6
RUSZAN napisał/a:

Z jednej strony podoba mi się działanie policji w USA. Ale jak człowiek sobie przemyśli to możesz dostać kulkę za nic.

Kradzież samochodu i narażanie uczestników ruchu każdego -opętańczą ucieczką-nazywasz "niczym"?Powinni dostać skuteczną kulkę i zaoszczędzić pieniądze podatników-na kosztowny proces i utrzymywanie ich w pierdlu!
Zgłoś
Myxxer 2024-05-12, 1:51 3
Json napisał/a:

Ciekawe jak to zostanie finansowo wykonane, ściągnął kasę ze starych negroidów?

Przecież stary już dawno siedzi w więzieniu a stara na zasiłku to niby jak
Zgłoś
Mietek7567 2024-05-12, 4:22 1
Zbyszek3000 napisał/a:

W Polsce by policjant naprawiał auto z własnej kieszeni

I bardzo dobrze.
Zgłoś
~Velture 2024-05-12, 8:50 7
majeńka napisał/a:

A co ze wszystkimi samochodami w które policaje miszczowie kierownicy po drodze przywalili? A kto bedzie bulił za naprawę cruiserów? Ja rozumiem w sytuacji kiedy inaczej się nie da, ale tu...

Ten bogu kurwa ducha winny zaparkowany samochód hehehehe

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Abibabe 2024-05-12, 8:52 1
Policjant w krótkich spodenkach wygląda trochę zabawnie, trochę nie licuje to z powagą urzędu.
Zgłoś
Manolito666 2024-05-12, 9:39 1
Abibabe napisał/a:

Policjant w krótkich spodenkach wygląda trochę zabawnie, trochę nie licuje to z powagą urzędu.

A dla mnie licuje to idealnie z powagą tego "urzędu". Zresztą, generalnie urzędnicy to chwasty i nieroby.
Zgłoś
juderaus 2024-05-12, 9:40 2
Dwóch czarnolatków.
Zgłoś
Qba_123 2024-05-12, 10:17
majeńka napisał/a:

dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.

Taa, lata procesu, żeby dostać jakieś śmieszne pieniądze.
Zgłoś
AdrianoItaliano 2024-05-12, 10:37
Nawet gnojki wiedzą że trzeba podnieść rączki do góry
Zgłoś
Janko 2024-05-12, 10:44
Ja pierdolę co za pojebany kraj nawet autem pojeździć nie można
Zgłoś
lacrimal 2024-05-12, 10:45
Jazda jak na rodeo - dobrze ze ze skradzionym samochodem nic się nie stało i można go spokojnie zwrócić właścicielowi
Zgłoś
M883 2024-05-12, 10:57
jawox napisał/a:

Kto dał tym policmajstrom prawo jazdy: jeżdżą gorzej niż taczką po gnojowisku

Amerykańskie samochody mają w większości cholernie miękkie zawieszenie i strasznie się to buja na zakrętach. Do tego, jak widać na filmie, hydrauliczny automat to najgorszy możliwy pomysł w wozie policyjnym. Nie dość, że zamula, to jeszcze może się zagrzać przy dłuższym pościgu.
Zgłoś
Edys45 2024-05-12, 11:06
majeńka napisał/a:

Zaś do cwela który ucieka przed policją powinno się od razu strzelać. Stanowi zagrożenie dla życia postronnych. Uczciwy, albo nawet i nieuczciwy ale rozsądny, grzecznie się zatrzyma i dochodzi swym praw przed sądem — bo nawet jeśli masz rację, szanse na ucieczkę są najwyżej parę procent.

Jesteś spostrzegawcza jak na kobietę brawo
Zgłoś
majeńka 2024-05-12, 11:46
Qba_123 napisał/a:

Taa, lata procesu, żeby dostać jakieś śmieszne pieniądze.

Film jest z Chamburgerlandii gdzie pieniądze z odszkodowań są spore.

Zaś nawet gdybyś dostał 0, to nadal lepsze od szybkiej kulki.

Zasada jest prosta: jak polucja coś do ciebie ma, to się nie fika. Jak coś zrobią nie tak, fikasz przez adwokata po fakcie.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów